Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΣυνάντηση της διεθνούς ταξιδιωτικής βιομηχανίας στο Turkish Airlines Corporate Club Conference
Συνέδρια

Συνάντηση της διεθνούς ταξιδιωτικής βιομηχανίας στο Turkish Airlines Corporate Club Conference

Περισσότεροι από 1.200 επαγγελματίες της ταξιδιωτικής αγοράς από 75 χώρες συναντήθηκαν στην Κωνσταντινούπολη για να γιορτάσουν τη φετινή επέτειο των 10 χρόνων του Turkish Airlines Corporate Club.

Το Turkish Airlines Corporate Club Conference πραγματοποιήθηκε στις 8 Οκτωβρίου, φέρνοντας στην Κωνσταντινούπολη ένα από τα σημαντικότερα εταιρικά ταξιδιωτικά γεγονότα. Η Turkish Airlines φιλοξένησε το συνέδριο για 4η συνεχόμενη χρονιά, προσκαλώντας ηγέτες και ειδικούς της ταξιδιωτικής βιομηχανίας για να συζητήσουν και να δικτυωθούν.

Περισσότεροι από 1.200 επαγγελματίες της ταξιδιωτικής αγοράς από 75 χώρες συναντήθηκαν στην Κωνσταντινούπολη για να γιορτάσουν τη φετινή επέτειο των 10 χρόνων του Turkish Airlines Corporate Club, καθώς η αεροπορική εταιρεία μπαίνει σε  μια νέα εποχή στο νέο της σπίτι στο Istanbul Airport. Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής της Turkish Airlines, Ilker Ayci, “άνοιξε” το συνέδριο, το οποίο συντόνισε ο Aaron Heslehurst του BBC Hard Talk. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ηγετικές προσωπικότητες του ταξιδιωτικού κόσμου, μεταξύ άλλων του κεντρικού ομιλητή Celeste Headlee, ενός πολυβραβευμένου δημοσιογράφου και συγγραφέα bestseller, καθώς επίσης και της Melanie Garrett από τον GBTΑ.

Αυτή τη χρονιά η Turkish Airlines άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της ως παγκόσμια αεροπορική εταιρεία. Ο εθνικός μεταφορέας μετακόμισε στο νέο του “σπίτι” στο Istanbul Airport τον Απρίλιο του 2019, κατά τη διάρκεια μιας τεράστιας διαδικασίας, γνωστή ως “Η Μεγάλη Mετακίνηση”. Ο νέος αεροπορικός κόμβος της Turkish Airlines, ο οποίος όταν ολοκληρωθεί αναμένεται να εξυπηρετεί ετησίως 200 εκατομμύρια επιβάτες, προσφέρει υπορεσίες αιχμής και αναβαθμισμένες υποδομές  που δημιουργούν τεράστιες δυνατότητες για τις λειτουργίες της αεροπορικής εταιρείας. Με έναν από τους νεότερους στόλους στην Ευρώπη, η Turkish Airlines αναμένεται να έχει στόλο 400 αεροσκαφών μέχρι το 2021 με τη φετινή άφιξη έξι 787-9 Dreamliners, που θα επιτρέψουν στον παγκόσμιο αερομεταφορέα να επεκτείνει περισσότερο το δίκτυό του. Νέοι προορισμοί που εγκαινιάστηκαν το 2019 περιλαμβάνουν τις πόλεις Sharjah, Marrakesh, Port Harcourt, Bali, Pointe-Noire, Luxor and Mexico City, ενώ το δρομολόγιο για το Rovaniemi πρόκειται να ξεκινήσει τον Δεκέμβριο.

To Turkish Airlines Corporate Club δεσμεύεται να παρέχει την καλύτερη τουρκική φιλοξενία στους εταιρικούς πελάτες και να προσφέρει μια ποικιλία πλεονεκτημάτων μέσω του loyalty προγράμματος. Εκτιμώντας πως ο χρόνος είναι εξαιρετικά σημαντικός για τους καλεσμένους, το Turkish Airlines Corporate Club παρέχει τη μέγιστη ευελιξία στο κλείσιμο εισιτηρίων, στη χρήση των αποκλειστικών lounge της Turkish Airlines και των πλεονεκτημάτων της προ-επιβίβασης, όπως ένα μεγαλύτερο επιτρεπτό όριο αποσκευών. Μόλις επιβιβαστούν, τα μέλη έχουν προσκληθεί να απολαύσουν τα εξαιρετικά προϊόντα και υπηρεσίες. Οι Business Class επισκέπτες μπορούν να αξιοποιήσουν την αποκλειστική χρήση των flatbeds για να παραμείνουν ξεκούραστοι, του δωρεάν WiFi για να είναι συνδεδεμένοι και των Flying Chefs για να απολαμβάνουν κορυφαίο φαγητό.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024