Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΣυνάντηση της Fraport Greece με τους τοπικούς φορείς των Χανίων
Αεροδρόμια

Συνάντηση της Fraport Greece με τους τοπικούς φορείς των Χανίων

Ανοικτή συνάντηση – συζήτηση στελεχών της Fraport Greece με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και των επαγγελματικών και εμπορικών σωματίων του νομού Χανίων και της περιφέρειας Κρήτης, Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η λειτουργία, η πορεία και η εξέλιξη του αεροδρομίου Χανίων, η βιώσιμη ανάπτυξή του.

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022 στο χώρο εκδηλώσεων “Μίκης Θεοδωράκης” στα Χανιά, συνάντηση και ανοικτή συζήτηση στελεχών της Fraport Greece με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και των επαγγελματικών και εμπορικών σωματίων του νομού Χανίων και της περιφέρειας Κρήτης, όπως και εκπροσώπων των τοπικών μέσων ενημέρωσης. Η συνάντηση, πρωτοβουλία της Fraport Greece, ορίστηκε στο πλαίσιο των τακτικών συναντήσεων της εταιρείας διαχείρισης του αεροδρομίου Χανίων “Ιωάννης Δασκαλογιάννης” με τους τοπικούς φορείς και τους συνεργάτες της.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η λειτουργία, η πορεία και η εξέλιξη του αεροδρομίου Χανίων, η βιώσιμη ανάπτυξή του, όσο και η συμβολή του στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος. Επίσης, κατά τη διάρκεια της ανοικτής συζήτησης, οι παρευρισκόμενοι αντάλλαξαν τις απόψεις τους για συγκεκριμένα θέματα, μεταξύ άλλων η εξέλιξη της φετινής καλοκαιρινής περιόδου, οι low cost εταιρείες και το μοντέλο του βιώσιμου τουρισμού για την Κρήτη.

Συγκεκριμένα ο κ. Alexander Zinell, CEO της Fraport Greece, μεταξύ άλλων σημείωσε στον χαιρετισμό του: “Η ολοκλήρωση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων, είναι τα θεμέλια για όσα θα θέλαμε στη συνέχεια να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε μαζί με την ελληνική κοινωνία, με την ίδια αξιοπιστία και τις ίδιες αξίες που έχουμε πορευτεί μέχρι σήμερα, πάντα με γνώμονα την πρόοδο της Ελλάδας. Πλέον, στοχεύουμε στις υπηρεσίες και στην εμπειρία των επισκεπτών. Στη δημιουργία κλίματος ασφάλειας και εμπιστοσύνης, μέσω της παροχής ποιοτικών υπηρεσιών και μιας συνολικής εμπειρίας εφάμιλλης των καλύτερων αντίστοιχων  αεροδρομίων παγκοσμίως. Όσον αφορά το αεροδρόμιο των Χανίων «Ιωάννης Δασκαλογιάννης», παρά τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που όλοι μας ζήσαμε κατά τη διάρκεια της πανδημίας, το αεροδρόμιο της πόλης έχει διαχρονικά ανοδική πορεία με ένα μείγμα πτήσεων που υπόσχεται ένα ακόμη καλύτερο και βιώσιμο μέλλον.”

Ο κ. Γιώργος Βήλος, Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης της Fraport Greece, με αφορμή τη συμπλήρωση των 5 ετών παρουσίας της Fraport Greece στην Ελλάδα, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του επικεντρώθηκε στην  ανασκόπηση της εξέλιξης της επιβατικής κίνησης του αεροδρομίου Χανίων

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024