Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΣυνεργασία Etihad Airways – LUXE City Guides για τη δημιουργία νεσεσέρ Διακεκριμένης Θέσης
Αεροπορικές εταιρείες

Συνεργασία Etihad Airways – LUXE City Guides για τη δημιουργία νεσεσέρ Διακεκριμένης Θέσης

Τα νεσεσέρ περιλαμβάνουν εξατομικευμένα προϊόντα της LUXE City Guides και αποκλειστικά προϊόντα από τους Scaramouche + Fandango.

Η Etihad Airways έχει ξεκινήσει μια πολύχρωμη νέα συλλεκτική σειρά νεσεσέρ περιορισμένης έκδοσης για τη Διακεκριμένη Θέση, αποτέλεσμα συνεργασίας μεταξύ της αεροπορικής εταιρείας και των ταξιδιωτικών ειδών πολυτελείας LUXE City Guides, ιδιαίτερα επιμελημένη ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες.  

Τα νέα, κομψά νεσεσέρ ενσωματώνουν το σύγχρονο και καινοτόμο στυλ της Etihad Airways και περιέχουν αξεσουάρ ταξιδιού και φυσικά προϊόντα προσώπου που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για αυτό τον σκοπό από την εταιρεία περιποίησης και καλλωπισμού Scaramouche + Fandango που εδρεύει στο Λονδίνο.

Έξι νέα νεσεσέρ σε κομψά σχέδια έχουν δημιουργηθεί από τη LUXE City Guides για την Etihad Airways, εμπνευσμένα από τις πιο εμβληματικές πόλεις στο εκτεταμένο παγκόσμιο δίκτυο της αεροπορικής εταιρείας. Τα σχέδια του Άμπου Ντάμπι, του Λονδίνου και της Μαδρίτης, έχουν παραχθεί ειδικά για την Etihad Airways, ενώ του Λος Άντζελες, του Σίδνεϊ και του Χονγκ Κονγκ χαρακτηρίζονται από  τα γραφικά της  LUXE. Κάθε νεσεσέρ περιέχει έναν εξατομικευμένο οδηγό πόλης της ονόματι Etihad Airways LUXE City Guide, που αντιστοιχεί στην ανάλογη πόλη καλύπτοντας τα πάντα, από ξενοδοχεία και εστιατόρια, spa, μπαρ, μπουτίκ και καταστήματα με αγορές κατά παραγγελία, καθώς και υπηρεσίες, ειδικούς και προσωπικούς οδηγούς.

Η Scaramouche + Fandango δημιούργησε ένα αποκλειστικό unisex νεσεσέρ με προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας, σε συνεργασία με την Etihad Airways. Τα προϊόντα είναι ειδικά σχεδιασμένα βάσει των αναγκών που έχει η επιδερμίδα κατά τη διάρκεια της πτήσης. Η σειρά αποτελείται από προϊόντα χωρίς parabens, με υψηλή περιεκτικότητα σε φυσικά συστατικά, για την ενίσχυση της ευεξίας των επιβατών κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Ο Calum Laming, αντιπρόεδρος Εμπειρίας Επιβατών της Etihad Airways, δήλωσε: “Η εισαγωγή αυτών των νεσεσέρ δεν αφορά την διάθεση γνωστών προϊόντων στους επισκέπτες της Διακεκριμένης Θέσης μας. Αφορά τον ευφυή σχεδιασμό, τη λειτουργικότητα και τη δημιουργία προϊόντων, ελκυστικών, φυσικών και χρήσιμων για περαιτέρω χρήση. Συνεργαστήκαμε με μάρκες πρωτοπόρες οι οποίες προωθούν τον πολυτελή τρόπο ζωής, όπως η LUXE City Guides και η Scaramouche + Fandango που μας επέτρεψαν να προσαρμόσουμε τις ανέσεις με τις απαιτήσεις των πελατών μας, διατηρώντας παράλληλα την αυθεντική γοητεία και την πολυτέλεια που αντιπροσωπεύει η Etihad Airways.

Η Etihad Airways συνεχίζει να αλλάζει την εμπειρία πτήσης, θέτοντας ένα νέο σημείο αναφοράς για την καινοτομία και την πολυτέλεια. Η εισαγωγή αυτών των νεσεσέρ είναι μέρος ενός πολύ μεγαλύτερου ταξιδιού που ξεκίνησε με την εισαγωγή των νέων επαναστατικών καμπινών στα αεροσκάφη Airbus A380 και Boeing 787, και των νέων υπηρεσιών που εισήχθησαν στο στόλο. Αυτά τα συλλεκτικά νεσεσέρ αντανακλούν επίσης τον παγκόσμιο χαρακτήρα των δραστηριοτήτων μας, ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύουν την έμπνευση, το στυλ και την μοναδική ποιότητα του σπιτιού μας, του Άμπου Ντάμπι”.

Το νεσεσέρ του Άμπου Ντάμπι χρησιμοποιεί ένα μοναδικό μοτίβο σχεδιασμού εμπνευσμένο από την πλούσια αρχιτεκτονική κληρονομιά του εμιράτου, που μεταφράζεται σε ένα στυλ που περιγράφεται καλύτερα ως αραβικός μοντερνισμός. Το σχέδιο αντανακλά την μάρκα και την παλέτα χρωμάτων της Etihad Airways.

Το νεσεσέρ του Λονδίνου θυμίζει την pop κουλτούρα της δεκαετίας του 1960 και χρησιμοποιεί τα έντονα χρώματα του χάρτη του μετρό του Λονδίνου, ενώ το νεσεσέρ της Μαδρίτης διαθέτει το κόκκινο και το κίτρινο χρώμα της ισπανικής σημαίας σε ένα σχέδιο που συμβολίζει το διάσημο ετήσιο καρναβάλι της πόλης.

Η αρχική περιορισμένη έκδοση, θα επεκταθεί σε μεταγενέστερο στάδιο, με νέα σχέδια και σε περισσότερες πόλεις.

Ο Simon Westcott, διευθύνων σύμβουλος της LUXE City Guides, δήλωσε: “Η Etihad Airways προσφέρει μία από τις καλύτερες εμπειρίες πτήσης στον κόσμο. Σε συνεργασία με τη LUXE City Guides για τη δημιουργία των νέων νεσεσέρ Διακεκριμένης Θέσης, η Etihad βοηθάει τους επισκέπτες της να διασφαλίσουν την εμπειρία αυτή για περισσότερο καιρό αφού οι ίδιοι έχουν προσγειωθεί. Είναι υπέροχο να συνεργάζεσαι με τέτοιους καινοτόμους συνεργάτες”.

Το νεσεσέρ διαθέτει μια πολυτελή ενυδατική κρέμα προσώπου εμπλουτισμένη με βιταμίνη Ε, με αντι-οξειδωτικά και αιθέρια έλαια για την καταπολέμηση της κόπωσης και τα χαμηλά επίπεδα υγρασίας της καμπίνας. Τα τριγλυκερίδια και τα αιθέρια έλαια αποκαθιστούν την ισορροπία της φυσικής υγρασίας του δέρματος. Ένα lip balm με μέλι και βούτυρο καριτέ εμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε διατηρεί τα χείλη ενυδατωμένα.

Τα νέα νεσεσέρ περιλαμβάνουν επίσης ένα πακέτο με κάλτσες και μάσκα ύπνου, ένα πακέτο φροντίδας με βαμβακερά μαξιλάρια και ακουστικά, αλλά και ένα οδοντικό πακέτο και ωτοασπίδες.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024