Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΣυνεργασία Ryanair – Coras για πώληση εισιτηρίων θεάτρου, συναυλιών και αθλητικών διοργανώσεων
Αεροπορικές εταιρείες

Συνεργασία Ryanair – Coras για πώληση εισιτηρίων θεάτρου, συναυλιών και αθλητικών διοργανώσεων

Οι επιβάτες της Ryanair τώρα μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια μέσω του Ryanair Tickets και μέσω της σελίδας Active Trip, χρησιμοποιώντας τις ημερομηνίες και τον προορισμό του ταξιδιού τους.

Η Ryanair λάνσαρε, σε συνεργασία με την Coras, το Ryanair Tickets, προσφέροντας εισιτήρια για θέατρο, συναυλίες και αθλητικά γεγονότα σε όλη την Ευρώπη στο Ryanair.com.

Οι 129 εκατ. επιβάτες της Ryanair τώρα μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια για τα μεγαλύτερα show στο West End του Λονδίνου, μέσω του Ryanair Tickets και μέσω της σελίδας Active Trip, χρησιμοποιώντας τις ημερομηνίες και τον προορισμό του ταξιδιού τους.

Η live μουσική του Ryanair Tickets ξεκινά με το πλέον αναγνωρισμένο ‘Live at Chelsea’, το όποιο θα είναι διαθέσιμο προς πώληση από 10 Νοεμβρίου, με περισσότερα εισιτήρια για θέατρο, live μουσική και αθλητικά θεάματα να ακολουθούν συντομά. Οι πελάτες μας θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν εισιτήρια σε 7 γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Πορτογαλικά και Πολωνικά) και τρία νομίσματα (Ευρώ, Στερλίνες και Ζλότι) με περισσότερα να ακολουθούν.

Αυτές είναι οι τελευταίες ψηφιακές καινοτομίες της Ryanair στα πλαίσια του 4ου έτους του προγράμματος “Always Getting Better” το οποίο περιλαμβάνει επίσης τη best-in-class εξατομικευμένη ιστοσελίδα μας, τη νέα ιστοσελίδα για το Ryanair Rooms, το Apple Pay integration, τις πτήσεις long haul της Air Europa, οι οποίες είναι διαθέσιμες προς πώληση στο Ryanair.com και τη νέα συνεργασία με το Erasmus Student Network.

Ο Greg O’Gorman, Director of Ancillary της Ryanair δήλωσε: “Είμαστε χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με τη Coras και για το Ryanair Tickets, το οποίο θα δίνει την ευκαιρία στους πελάτες μας να αγοράζουν εισιτήρια για shows στο West End όπως τα εξής: Aladdin, Wicked, The Lion King and Les Miserables. Οι πελάτες μας θα επωφεληθούν από τις ανταγωνιστικές τιμές μας. Αρχικά θα υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια για show στο Ηνωμένο Βασίλειο και μετέπειτα το Ryanair Tickets θα διαθέτει εισιτήρια για event σε όλη την Ευρώπη”.

Ο Mark McLaughlin, CEO της Coras δήλωσε: “Τα σχέδια ενός ταξιδιού μπορούν να ξεκινήσουν με την αγορά ενός εισιτηρίου για κάποιο event, είτε είναι για ποδοσφαιρικό αγώνα Premiership, είτε για κάποιον αγαπημένο καλλιτέχνη. Το Ryanair Tickets προσφέρει στους πελάτες μια άνετη και εξατομικευμένη εμπειρία για να έχουν τη δυνατότητα να αγοράζουν εισιτήρια για τα καλύτερα event σε όλη την Ευρώπη.

Για να το γιορτάσουμε, προσφέρουμε μια ειδική τιμή γνωριμίας για όλα τα εισιτήρια θεάτρου για κρατήσεις πριν το Δεκέμβριο, που σημαίνει ότι οι πελάτες μας δεν χρειάζεται να καταβάλλουν υψηλά πόσα όπως σε άλλα ηγετικά στον τομέα τους ticket agencies”.

Νέο, πιο υγιεινό onboard μενού στο ‘Getaway Café’
Η Ryanair ανακοίνωσε επίσης νέο μενού για όλη τη διάρκεια του ταξιδού στην καμπίνα, προσφέροντας μία μεγάλη ποικιλία για φαγητό, σνακ και ζεστά και κρύα ροφήματα, όπως επίσης νέες, πιο υγιεινές επιλογές, περιλαμβανομένου του Fulfil Nutrition bars.

Οι επιβάτες μπορούν να βρουν το νέο onboard μενού του ‘Getaway Café’ στο δωρεάν ‘Runway Retail’ inflight περιοδικό, το οποίο περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία αποκλειστικών προσφορών για δώρα Χριστουγέννων, ειδικές τιμές για γεύματα και νέα προϊόντα, όπως καλλυντικά και γυναικεία και αντρικά αρώματα.

Ο Robin Kiely της Ryanair δήλωσε: “Είμαστε χαρούμενοι που ανακοινώνουμε το τελευταίο τεύχος του ‘Runway Retail’ inflight περιοδικού μας, γεμάτο με αποκλειστικές προσφορές δώρων, διαγωνισμούς και το νέο onboard μενού του ‘Getaway Café’ με νέες υγιεινές επιλογές όπως τα Fulfil bars.Οι επιβάτες μας ήδη επιλέγουν τη Ryanair για τους χαμηλότερους ναύλους και τη μεγάλη ποικιλία δρομολογίων. Τώρα θα μπορούν να έχουν μια ακόμα πιο ευχάριστη εμπειρία πτήσης, με το νέο μας μενού, το οποίο καθιστά τη Ryanair ιδανική επιλογή για οικογένειες και φίλους αυτό το χειμώνα“.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024