Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΣυνεργασία της Emirates με τη Huawei
Αεροπορικές εταιρείες

Συνεργασία της Emirates με τη Huawei

Επόμενο βήμα της κοινής συνεργασίας, Emirates – Huawei, είναι να επεκτείνουν τις δυνατότητες που είναι διαθέσιμες στους πελάτες της αεροπορικής εταιρείας, ενσωματώνοντας την εφαρμογή Emirates στην πλατφόρμα Huawei Wallet.

Η Emirates ανακοίνωσε συνεργασία με την Huawei, μία από τις κορυφαίες μάρκες smartphone στον κόσμο, για την προώθηση της εφαρμογής Emirates σε χρήστες τηλεφώνων Huawei, ώστε να δημιουργηθεί μια ακόμα πιο βολική και ικανοποιητική εμπειρία για τους επιβάτες, μιας και η ταξιδιωτική ζήτηση ανακάμπτει στην μετα-πανδημική εποχή.

Από τον Ιανουάριο του 2020, οι επιβάτες της Emirates έχουν τη δυνατότητα να κατεβάσουν την εφαρμογή της Emirates (έκδοση Android) στο AppGallery και να επωφεληθούν από την πλούσια γκάμα λειτουργιών της. Η πρόσφατη ενισχυμένη συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών επεκτείνει τις δυνατότητες της πλατφόρμας, με την ενσωμάτωση SmartCard (Έξυπνης κάρτας), παρέχοντας έτσι την επιλογή γρήγορης κράτησης για τους χρήστες της εφαρμογής στη Κίνα και τα ΗΑΕ, καθώς και τη δυνατότητα εύκολης πρόσβασης στις πληροφορίες ταξιδιού και πτήσης τους.

Σχολιάζοντας τη συνεργασία με την Huawei, εκπρόσωπος της Emirates ανέφερε: “Είναι χαρά μας να χτίσουμε μια συνεργασία με την Huawei προκειμένου να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους πελάτες, μέσα και έξω από το αεροσκάφος αλλά και στο διαδίκτυο. Τα εργαλεία που είναι διαθέσιμα στο Huawei AppGallery μπορούν να μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε στενότερους δεσμούς και μια πληθώρα εμπειριών. Ηεπόμενη φάση της συνεργασίας μας θα ξεκινήσει σύντομα και στοχεύει να ωφελήσει τους επιβάτες σε κάθε βήμα του ταξιδιού τους, από τον προγραμματισμό έως την άφιξη στον προορισμό τους”.

Επόμενο βήμα της κοινής συνεργασίας, Emirates – Huawei, είναι να επεκτείνουν τις δυνατότητες που είναι διαθέσιμες στους πελάτες της αεροπορικής εταιρείας, ενσωματώνοντας την εφαρμογή Emirates στην πλατφόρμα Huawei Wallet. Οι νέες
δυνατότητες θα επιτρέψουν στα μέλη του προγράμματος επιβράβευσης Skywards να αποθηκεύουν προσωπικές χρήσιμες πληροφορίες, τους πόντους επιβράβευσης τους, κάρτες επιβίβασης και κουπόνια στο Huawei Wallet. Επιπλέον, οι πελάτες της Emirates θα μπορούν σύντομα να εισέλθουν σε οποιοδήποτε ανά τον κόσμο σαλόνι αναμονής του δικτύου, πατώντας απλά τη συσκευή Huawei στην είσοδο του.

Μέχρι σήμερα, πάνω από μισό εκατομμύριο έχει κατεβάσει την εφαρμογή της Emirates από το AppGallery. Μέσω της εφαρμογής οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να έχουν εύκολη πρόσβαση σε διάφορες υπηρεσίες και λειτουργίες, από αναζήτηση πτήσεων και κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων, έως check-in, επιλογή θέσεων και γευμάτων, καθώς και σύνδεση στο Skywards λογαριασμό τους.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/01/2023
25/01/2023
24/01/2023
23/01/2023
20/01/2023