Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΤα 100 της χρόνια γιόρτασε η KLM
Αεροπορικές εταιρείες

Τα 100 της χρόνια γιόρτασε η KLM

Με τη δημιουργία και την επέκταση του δικτύου της, η KLM συνδέει τον κόσμο, από την έδρα της στο Άμστερνταμ με περισσότερους από 160 προορισμούς σήμερα.

Με πλήθος καλεσμένων από τον επιχειρηματικό, διπλωματικό και δημοσιογραφικό κόσμο, η KLM γιόρτασε τα 100 της χρόνια στην οικία της πρέσβεως της Ολλανδίας, με οικοδέσποινα την ίδια, Stella Ronner-Grubačić, και τον κ. Γιάννη Πανταζόπουλο, Regional Manager Greece, Cyprus & Turkey της KLM.

Η KLM είναι η πρώτη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο που θα γιορτάσει την 100η επέτειό της, λειτουργώντας με το ίδιο, αρχικό όνομα. Το 1919 ο νεαρός πρωτοπόρος της αεροπλοΐας Albert Plesman ίδρυσε την αεροπορία του αύριο. Ως ο πρώτος διευθύνων της KLM είχε ένα όνειρο: “Ο ωκεανός των αιθέρων ενώνει όλους τους ανθρώπους”, ένα δίκτυο που θα συνέδεε όλους τους ανθρώπους. Το όραμά του για το μέλλον και η προσήλωσή του μετέτρεψαν τα όνειρα σε πραγματικότητα.   

Η αεροπορία συμβάλει σημαντικά στην ολλανδική οικονομία. Ως ο τρίτος μεγαλύτερος εργοδότης στον ιδιωτικό τομέα στη χώρα, η KLM συνδέεται στενά με το περιβάλλον της, κάτι για το οποίο η εταιρεία είναι περήφανη και στο οποίο δίνει ιδιαίτερη προσοχή.

“Οι προκλήσεις του σήμερα και του αύριο παραμένουν αμείωτες. Η φροντίδα για ότι βρίσκεται γύρω μας – η φύση, το περιβάλλον και το κλίμα – αποτελούν πλέον ανάγκη, περισσότερο από ποτέ. Έχουμε μόνο έναν πλανήτη και όταν πρόκειται για το μέλλον της βιώσιμης αεροπλοΐας, οι προσδοκίες είναι υψηλές. Οφείλουμε στις επόμενες γενιές, μαζί με τους εταίρους μας, να βρούμε λύσεις για τα επόμενα εκατό χρόνια. Κανείς δεν κερδίζει σε έναν κόσμο που χάνει. Τον επόμενο αιώνα, θα θέλαμε επίσης να θέσουμε το πρότυπο για την αεροπορία του αύριο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το 2019 γιορτάζουμε πολύ περισσότερα από ό, τι μόνο τα εκατό χρόνια της ίδρυσής μας. Κοιτάζουμε πίσω με υπερηφάνεια και, πάνω απ’όλα, μπροστά με αυτοπεποίθηση. Η KLM είναι υγιής και έτοιμη για τα επόμενα 100 χρόνια: σε επαφή με τον κόσμο, με προσοχή στο περιβάλλον μας”.

Νέο KLM Non-Schengen Crown Lounge
Η ανακαίνιση του Crown Lounge στην Non-Schengen περιοχή του αεροδρομίου προχωρά γρήγορα. Το σαλόνι θα διαθέτει ολοκαίνουργια εμφάνιση και διακόσμηση, διάφορες ψηφιακές καινοτομίες και θα προσφέρει μια εντελώς νέα έννοια εξυπηρέτησης και τροφοδοσίας. Επί του παρόντος, ένα μέρος του νέου lounge είναι προσβάσιμο έχοντας μια προσωρινή διαρρύθμιση. Μετά το μεγάλο opening, το Non-Schengen Crown Lounge της KLM θα προσφέρει στους πελάτες μια ξεχωριστή και αξέχαστη εμπειρία.

Η φιλοδοξία της KLM είναι να δημιουργήσει το πιο ελκυστικό lounge στον κόσμο. Αυτό που αντικατοπτρίζει το brand KLM. Η νέα φιλοσοφία του lounge ταιριάζει απόλυτα με τη στρατηγική της KLM, η οποία επικεντρώνεται στην υψηλή φιλοξενία και την απρόσκοπτη εμπειρία του πελάτη. Το νέο σαλόνι θα συμβάλει σημαντικά στη διατήρηση των μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες της εταιρείας, παρέχοντας παράλληλα μια μοναδική ευκαιρία να καλωσορίσει νέους πελάτες.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024