Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςTelegraph UltraTravel Awards: Η Etihad Airways ο 'Πιο καινοτόμος αερομεταφορέας των τελευταίων 10 ετών'
Αεροπορικές εταιρείες

Telegraph UltraTravel Awards: Η Etihad Airways ο 'Πιο καινοτόμος αερομεταφορέας των τελευταίων 10 ετών'

Η αναγνώριση της αεροπορικής εταιρείας επικεντρώθηκε στον επαναπροσδιορισμό της premium εμπειρίας πτήσης με το λανσάρισμα της 'The Residence', της υπερπολυτελούς καμπίνας του Airbus 380 και την εστίαση στην εκστρατεία 'Επαναπροσδιορίζοντας τον τρόπο που ταξιδεύουμε – Flying Reimagined'.

Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, κατέκτησε τον τίτλο του “Πιο καινοτόμου αερομεταφορέα των τελευταίων δέκα ετών” στα βραβεία Telegraph UltraTravel Awards, που πραγματοποιήθηκαν στο Savoy Hotel του Λονδίνου.

Τα βραβεία είναι γνωστά ως ULTRAs και διεξάγονται από μια ετήσια έρευνα, όπου οι αναγνώστες του πολυτελούς-ταξιδιωτικού περιοδικού Ultratravel και της πολυτελούς ιστοσελίδας The Telegraph ξεχώρισαν τις αγαπημένες τους εταιρείες που λειτουργούν σήμερα στον ταξιδιωτικό τομέα. Η αναγνώριση της αεροπορικής εταιρείας επικεντρώθηκε στον επαναπροσδιορισμό της premium εμπειρίας πτήσης με το λανσάρισμα της “The Residence”, της υπερπολυτελούς καμπίνας του Airbus 380 και την εστίαση στην εκστρατεία “Επαναπροσδιορίζοντας τον τρόπο που ταξιδεύουμε – Flying Reimagined”.

Ο Peter Baumgartner, Chief Executive Officer της Etihad Airways, δήλωσε: “Χαίρομαι πάρα πολύ που οι αναγνώστες της Telegraph και ιδιαίτερα οι οπαδοί των Ultras έχουν αναγνωρίσει τη δέσμευση της εταιρείας μας για καινοτομία τα τελευταία δέκα χρόνια. Είναι μια αξιοσημείωτη περίοδος ανάπτυξης, καθώς έχουμε προσπαθήσει να δημιουργήσουμε την καλύτερη αεροπορική εταιρεία στους αιθέρες σήμερα.

Αυτό που έχουμε προσφέρει μέχρι σήμερα είναι μόνο η αρχή της ιστορίας μας και έχουμε ως στόχο να ξεπεράσουμε όσα έχουν επιτευχθεί μέχρι σήμερα και να συνεχίσουμε να ανταποκρινόμαστε στις υψηλές προσδοκίες των ταξιδιωτών που αναζητούν αυτή την ξεχωριστή εμπειρία σωστά σε όλες τις κατηγορίες καμπίνας”.

Εκτός από προσθήκες, όπως η Θέση Smart Economy, τα Business Studios, τα Διαμερίσματα Πρώτης Θέσης και η  ‘The Residence’ στο στόλο των A380, η Etihad Airways εισήγαγε επίσης νέα προϊόντα υψηλής ποιότητας συμπεριλαμβανόμενης της νέας Σουίτας Πρώτης Θέσης στον αυξανόμενο στόλο των Boeing 787 Dreamliners. Ως μέρος μιας ευρύτερης αναπροσαρμογής, η αεροπορική εταιρεία έχει επενδύσει πολλά στις νέες στολές, τη νέα εμφάνιση των αεροσκαφών και τα προϊόντα επί του αεροσκάφους, σε όλες τις καμπίνες. Όσον αφορά τις εγκαταστάσεις εδάφους, οι επισκέπτες καλωσορίζονται πλέον στα νέα πολυτελή σαλόνια αναμονής στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης και της Μελβούρνη καθώς και στο νέο πολυτελές σαλόνι Πρώτης Θέσης στο Άμπου Ντάμπι που εγκαινιάστηκε πριν λίγες ημέρες.

Επιπλέον η σταρ του Χόλυγουντ, Nicole Kidman, ήταν στην πρώτη γραμμή των εκστρατειών της εταιρείας στην οθόνη, αλλά και στην εικονική πραγματικότητα. Η Kidman είναι το πρόσωπο της εκστρατείας “Επαναπροσδιορίζοντας τον τρόπο που ταξιδεύουμε – Flying Reimagined”, η οποία αποτέλεσε το επίκεντρο των πρόσφατων δραστηριοτήτων προώθησης της αεροπορικής εταιρείας. Ο στόχος είναι να ξαναγράψουμε το εγχειρίδιο κανόνων με μία νέα προσέγγιση του ταξιδιού, να σπάσουμε τα στερεότυπα και να δημιουργήσουμε έναν νέο δρόμο στην καινοτομία, το design, το στυλ και τη φιλοξενία.

Η διάκριση βράβευσε την πρωτοπορία της ‘The Residence’, η οποία είχε σχεδιαστεί ως μια μοναδική και κατά παραγγελία ταξιδιωτική εμπειρία, η οποία εξασφαλίζει απόλυτη διακριτικότητα και απεριόριστη φιλοξενία. Με καθιστικό, ξεχωριστό υπνοδωμάτιο και ιδιωτικό μπάνιο με ντους, είναι η μοναδική σουίτα τριών δωματίων εμπορικής αεροπορικής εταιρείας, σχεδιασμένη για δύο άτομα που ταξιδεύουν μαζί ή μεμονωμένα.

Επί του αεροσκάφους, οι επισκέπτες εξυπηρετούνται από έναν μπάτλερ της Etihad εκπαιδευμένο στα πολυτελή ξενοδοχεία Savoy και από ταλαντούχους σεφ για να εξασφαλιστεί μια εξατομικευμένη εμπειρία, καθώς φροντίζουν τους επιβάτες πριν ακόμα από την απογείωση έως την προσγείωση. Η Etihad Airways προσφέρει τη ‘The Residence’ στα δρομολόγια με το αεροσκάφος A380 προς το αεροδρόμιο του Χίθροου του Λονδίνου, τη Νέα Υόρκη, τη Βομβάη, το Σίδνεϋ και τη Μελβούρνη.

Η Etihad Airways έχει επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών της τα τελευταία χρόνια και σήμερα αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης ομάδας αερομεταφορών. Η ομάδα έχει ως στόχο να επεκτείνει και να παρέχει τις ίδιες πολυτελείς υπηρεσίες στους αιθέρες, όπως κάνει και επί του εδάφους σε όλη την Etihad και τους συνεργάτες της, καθώς και συναφείς επιχειρήσεις ταξιδιών και διανομής.

Στη φωτογραφία (από αριστερά προς δεξιά): Ο τραγουδιστής Ronan Keating δίνει το βραβείο στον James Harrison, γενικό διευθυντή της Etihad Airways στην Αγγλία. Πλαισιώνονται πάνω στη σκηνή από την παρουσιάστρια του Sky News, Sarah-Jane Mee.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024