Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΤο Αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης γίνεται… εμβολιαστικό κέντρο
Αεροδρόμια

Το Αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης γίνεται… εμβολιαστικό κέντρο

Όλοι οι Τούρκοι πολίτες στο Αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν το εμβόλιο από τις 09:00 έως τις 17:00 στο Κέντρο Εμβολιασμού του αεροδρομίου, κατόπιν αιτήματος.

Η διαδικασία εμβολιασμού κατά του COVID-19 ξεκίνησε στο Κέντρο Εμβολιασμού του Αεροδρομίου της Κωνσταντινούπολης, το οποίο τέθηκε σε λειτουργία από το Υπουργείο Υγείας της Δημοκρατίας της Τουρκίας. Όλοι οι Τούρκοι πολίτες στο Αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν το εμβόλιο από τις 09:00 έως τις 17:00 στο Κέντρο Εμβολιασμού του αεροδρομίου, κατόπιν αιτήματος. Σύμφωνα με δήλωση του Υπουργείου Υγείας της χώρας, τόσο οι αναχωρούντες όσο και οι άμα τη αφίξει Τούρκοι πολίτες θα μπορούν να επωφεληθούν από τους δωρεάν εμβολιασμούς.

Ακόμη, το κέντρο PCR τεστ, εμβαδού 5.000 τ.μ. μέσα στον τερματικό σταθμό του Αεροδρομίου της Κωνσταντινούπολης εξυπηρετεί τους επιβάτες όλο το 24ωρο. Το κέντρο έχει την ικανότητα να εκτελεί περισσότερα από 20.000 τεστ καθημερινά. Εκεί μπορεί να πραγματοποιηθούν δοκιμές τεστ PCR, Αντισωμάτων και Αντιγόνου στο κέντρο δοκιμών και οι ενδιαφερόμενοι να μάθουν γρήγορα τα αποτελέσματα χωρίς να περιμένουν στην ουρα, ενώ μπορούν να κάνουν και περισσότερα από ένα τεστ.

Στο Κέντρο Τεστ του αεροδρομίου:

  • Τα αποτελέσματα των τεστ PCR μπορούν να ληφθούν σε 1,5 ώρα
  • Τα αποτελέσματα των τεστ Αντιγόνου μπορούν να ληφθούν σε 20 λεπτά,
  • Τα αποτελέσματα των τεστ Αντισωμάτων μπορούν να ληφθούν σε 45 λεπτά,
  • Η πληρωμή μπορεί γίνει με μετρητά ή πιστωτική κάρτα,
  • Τα αποτελέσματα του τεστ στέλνονται και στο WhatsApp.

Τα τεστ γίνονται στο κέντρο δοκιμών, που βρίσκεται στην πύλη εξόδου Αφίξεων (αριθμός 14). Οι επιβάτες που έχουν πραγματοποιήσει τεστ PCR, Αντισωμάτων ή Αντιγόνου δεν στέλνονται σε κανένα νοσοκομείο για τα διαδικαστικά – τα τεστ ολοκληρώνονται σε εργαστήρια εγκατεστημένα μέσα στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης.

Οι Τούρκοι πολίτες μπορούν να μάθουν τα αποτελέσματα των τεστ τους πραγματοποιώντας είσοδο στο σύστημα e-nabız στη διεύθυνση enabiz.gov.tr ​​και κάνοντας κλικ στο παράθυρο αποτελεσμάτων τεστ COVID-19 που βρίσκεται κάτω από την καρτέλα “Αποτελέσματα”. Οι ξένοι υπήκοοι μπορούν να μάθουν τα αποτελέσματα των τεστ τους, σε ένα εκτυπωμένο φύλλο αποτελεσμάτων από το Γραφείο Πληροφοριών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024