Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΤο Athens Flying Week 2013 από 23 έως 29 Σεπτεμβρίου
Αερομεταφορές

Το Athens Flying Week 2013 από 23 έως 29 Σεπτεμβρίου

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για το 2ο Athens Fklying Week, που θα πραγματοποιηθεί την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου 2013, από 23 έως 29 Σεπτεμβρίου, με αποκορύφωμα τις αεροπορικές επιδείξεις στο αεροδρόμιο Τατοΐου.

Το Athens Flying Week είναι ένα project, το οποίο με την διεξαγωγή του για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, θεσμοθετείται στις μεγάλες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στο λεκανοπέδιο Αττικής, καθώς πέρυσι περισσότεροι από 20.000 θεατές παραβρέθηκαν στο airshow, ενώ φέτος αναμένεται να παραβρεθούν πάνω από 50.000 θεατές, σύμφωνα με τη διοργανώτρια εταιρεία.

Αρχικά, κατά την διάρκεια όλης της αεροπορικής εβδομάδας της Αθήνας, το Σύνταγμα θα αποτελέσει σημείο αναφοράς με ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο αεροπορικού χαρακτήρα όπου θα μπορέσει το κοινό να ενημερωθεί αναλυτικότερα για το event.

Την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί συνέδριο στο ξενοδοχείο Divani Caravel, με θέματα που θα αφορούν το ευρύ κοινό, αλλά και τους ενασχολούμενους με την αεροπορία γενικότερα.

Την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί φαντασμαγορικό pre-show στην παραλία Παλαιού Φαλήρου, όπου το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το Alpha Jet της Red Bull, τον παγκοσμίου φήμης νούμερο ένα πιλότο της Breitling Francesco Fornabaio και τρία υδροπλάνα με πιλότους τους κ.κ. Μ. Αναστασίου, Γ. Αλεβίζο και Κ. Ρωσσίδη. Η ώρα έναρξης είναι στις 6 το απόγευμα και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η αποκορύφωση της αεροπορικής εβδομάδας της Αθήνας είναι το τριήμερο αεροπορικών επιδείξεων, στο αεροδρόμιο του Τατοίου (27-29 Σεπτεμβρίου 2013), όπου στο air show θα συμμετέχουν οι: Ολλανδική Πολεμική Αεροπορία (F-16 Demo), Πολωνική Πολεμική Αεροπορία (“ORLIK” Aerobatic Team), Francesco Fornabaio, Red Bull (Alpha Jet), Luca Bertossio, Jurgis Kairys, Blu Circe, Aeroclub Romania and WeFly! Team, Ένοπλες Δυνάμεις, Ειδικές Δυνάμεις, η Ελληνική Αστυνομία, οι πιλότοι Σοφιανός Ηλίας και Βερβερέλης Δημήτρης και αερομοντελιστές.

Εκτός από το air show, θα πραγματοποιηθούν: εμπορική έκθεση, kids park, συνέδριο fly simulators, δρώμενα αερομοντελιστών, hospitality area, dj line ups & happenings.  

Ένα σημαντικό στοιχείο του Athens Flying Week είναι ότι θα προσθέσει ένα ακόμα τουριστικό προϊόν στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, όπου σε αυτό θα συμβάλει σημαντικά ο Δήμος Αχαρνών, ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου, ο Δήμος Αθηναίων, ο ΕΟΤ, ο ΣΕΤΕ, ο HAPCO, το Marketing Greece και η Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών-Αττικής. Σε αυτόν το τομέα θα συντελέσει σημαντικά και το προγραμματισμένο Fly In με επισκέπτες από όλη την Ευρώπη, που θα γίνει σε συνεργασία με την AOPA HELLAS από τις 25 Σεπτεμβρίου έως την 1η Οκτωβρίου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024