Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΤο Summer Aviation Forum 2022 στη Ρόδο, στις 31 Αυγούστου
Συνέδρια

Το Summer Aviation Forum 2022 στη Ρόδο, στις 31 Αυγούστου

Τίτλος του φετινού φόρουμ 'Air Transport Sustainability: Beyond the Buzzwords'.

Η Ελληνική Αεροπορική Ένωση, σε συνεργασία με το Air Transport News, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Ρόδου, διοργανώνουν το Summer Aviation Forum 2022 με τίτλο “Air Transport Sustainability: Beyond the Buzzwords”, την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022 στη Ρόδο.

Όπως ακριβώς η παγκοσμιοποίηση, η έννοια της βιωσιμότητας είναι πολύπλευρη και κατανοείται με διαφορετικούς τρόπους από διαφορετικούς ανθρώπους. Ωστόσο, η πανδημία COVID 19 έχει αποδειχθεί σημαντικός καταλύτης σε διάφορα επίπεδα, επιταχύνοντας τις τάσεις που παρατηρήθηκαν προηγουμένως και την υποκείμενη επιχειρηματική δυναμική. Η κλιματική αλλαγή βρίσκεται πλέον στην κορυφή της ατζέντας πολιτικής και οι εταιρείες που σχετίζονται με τις αερομεταφορές θα πρέπει να βρουν βιώσιμες λύσεις για την αντιμετώπιση των περιβαλλοντικών προκλήσεων. Ταυτόχρονα, η οικονομική ζημία που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας μαζί με την πρόσφατη άνοδο των τιμών του πετρελαίου δημιουργεί έναν τοξικό συνδυασμό για τις αεροπορικές μεταφορές που απαιτεί καινοτόμες πρωτοβουλίες. Η νέα τεχνολογία μπορεί να δώσει σαφείς απαντήσεις τόσο σε περιβαλλοντικά όσο και σε οικονομικά προβλήματα. Ωστόσο, ο κοινωνικός πυλώνας της βιωσιμότητας θα πρέπει επίσης να αναγνωριστεί. Άλλωστε, οι αεροπορικές μεταφορές είναι πάνω απ’ όλα βιομηχανία του λαού.

Το φετινό Θερινό Φόρουμ Αεροπορίας θα εξετάσει όλα αυτά τα σημαντικά ζητήματα και θα παρέχει πληροφορίες από τους ηγέτες των αεροπορικών μεταφορών σε όλο τον κόσμο.

Πρόεδρος του φόρουμ θα είναι ο δρ. Ανδρέας Παπαθεοδώρου, πρόεδρος της Ελληνικής Αεροπορικής Ένωσης.

Στην εκδήλωση αυτή θα συμμετάσχει η εταιρεία REGENT, η οποία εξελίσσει τεχνολογικά και κατασκευαστικά το μεταφορικό μέσο VICEROY. Ακόμη, οι εταιρείες Air Arabia, A4A, Fraport Greece και Aegean Airlines.

Την προηγούμενη μέρα Τρίτη 30 Αυγούστου και ώρα 21:00 θα δοθεί συναυλία κλασικής μουσικής με ελεύθερη είσοδο για το κοινό στο Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου της Μεσαιωνικής Πόλης.

Τέλος, το ξενοδοχείο Rodos Palace προσφέρει ειδικές τιμές για τους συμμετέχοντες στο Summer Aviation Forum.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024