Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΒραβείο Business IT Excellence απονεμήθηκε στην Olympic Air
Business IT Excellence Awards 2012

Βραβείο Business IT Excellence απονεμήθηκε στην Olympic Air

Το βραβείο Business Intelligence για το 'Solution on Executive Dashboards' κέρδισε η Olympic Air στο φετινό ετήσιο διαγωνισμό Business IT Excellence Awards 2012.

Eνα ακόμα σημαντικό βραβείο κέρδισε η Olympic Air στο φετινό ετήσιο διαγωνισμό “Business IT Excellence Awards 2012”, που διοργάνωσε το Eργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ένα από τα μεγαλύτερα Ερευνητικά Κέντρα Ηλεκτρονικού Εμπορίου μεταξύ των ευρωπαϊκών σχολών Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Το βραβείο αφορά στην κατηγορία Business Intelligence για το “Solution on Executive Dashboards”, το οποίο αξιολογήθηκε βάση της συμβολής του στην επίτευξη των στρατηγικών στόχων της Olympic Air. Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στις 3 Ιουλίου 2012 στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.

Τα Business IT Excellence Awards απευθύνονται σε όλες τις επιχειρήσεις – οργανισμούς που έχουν αξιοποιήσει αποτελεσματικά την Πληροφορική και τις Επικοινωνίες, καθώς και σε επιχειρήσεις Πληροφορικής και Επικοινωνιών που προωθούν λύσεις στην Ελλάδα και Κύπρο.

Σκοπός των βραβείων αυτών είναι να αναδειχθούν βέλτιστες πρακτικές επιχειρηματικής Πληροφορικής, οι οποίες συνεισφέρουν και υποστηρίζουν την άριστη εξυπηρέτηση στρατηγικών απαιτήσεων, αυξάνουν την παραγωγικότητα και την απόδοση των επιχειρήσεων και οργανισμών, προωθούν την καινοτομία και αναδεικνύουν τη συνεισφορά του κλάδου στην εθνική οικονομία και κοινωνία.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024