Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileWi-Fi εν πτήσει από την Air France και την KLM
Μια πρώτη δοκιμή σε πτήσεις μεγάλων αποστάσεων από το Φεβρουαρίο του 2013

Wi-Fi εν πτήσει από την Air France και την KLM

Σε συνεργασία με την Panasonic Avionics, οι αεροπορικές εταιρείες Air France και KLM εντάσσουν πρόγραμματα σύνδεσης στις περισσότερες πτήσεις μεγάλων αποστάσεων τους. Οι πρώτες δοκιμές θα γίνουν το 2013.

Η περιήγηση στο διαδίκτυο ή η παρακολούθηση ζωντανής μετάδοσης κατά τη διάρκεια της πτήσης θα γίνει πραγματικότητα στα αεροσκάφη της Air France και της KLM. Σε συνεργασία με την Panasonic Avionics, οι δύο αεροπορικές εταιρείες εντάσσουν πρόγραμματα σύνδεσης στις περισσότερες πτήσεις μεγάλων αποστάσεων τους. Οι πρώτες δοκιμές θα πραγματοποιηθούν το 2013.

Αυτό θα επιτρέπει στους επιβάτες να μένουν συνδεδεμένοι -μέσω μηνυμάτων SMS ή e-mail, καθώς και με το Internet- και θα επωφελούνται από ζωντανές μεταδόσεις τηλεοπτικών προγραμμάτων. Χάρη στη νέα αυτή τεχνολογία, η Air France και η KLM προσφέρουν στους επιβάτες τους πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα δεδομένων κατά την πτήση. Στην ειδικά σχεδιασμένη ιστοσελίδα εν πτήσει, διάφορες υπηρεσίες θα προσφέρονται δωρεάν, όπως οι τελευταίες ειδήσεις, τηλεοπτικά κανάλια με πληροφορίες που αφορούν τους προορισμούς και μία μοναδική προσφορά online περιοδικών.

Η πιλοτική περίοδος θα διεξαχθεί κατά τη διάρκεια του 2013 σε δύο Boeing 777-300s, της κάθε αεροπορικής εταιρείας. Οι επισκέπτες θα μπορούν να συνδεθούν με το διαδίκτυο μέσω  των smartphone Wi-Fi, φορητών υπολογιστών ή tablet PC σε μία σταθερή τιμή, καθώς και να κάνουν χρήση του κινητού τηλεφώνου τους για sms ή e-mail, ανεξάρτητα από τη κατηγοριά θέσεων στην οποία ταξιδεύουν.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024