Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΞεχωριστές ετικέτες στη λίστα κρασιών της KLM
Αεροπορικές εταιρείες

Ξεχωριστές ετικέτες στη λίστα κρασιών της KLM

Τα πέντε κρασιά της άνοιξης επιλέχθηκαν από το Wine Panel της KLM για την World Business Class.

Πέντε νέες προτάσεις κρασιού προσφέρονται στους επιβάτες της World Business Class της KLM αυτήν την άνοιξη. Οι φιάλες φέρουν ετικέτες που απεικονίζουν πίνακες από το μουσείο Rijksmuseum. Αντικατοπτρίζοντας το θέμα “Άνοιξη” οι πέντε πίνακες είναι έργα διάσημων Ολλανδών ζωγράφων της Χρυσής Εποχής.

Οι πέντε πίνακες στις ετικέτες των εξαιρετικών κρασιών της λίστας περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τα έργα “Ο Μικρός Δρόμος” του Johannes Vermeer και “Το Κορίτσι με το Μεγάλο Καπέλο” του Caesar Boetius van Everdingen. Ο πίνακας στην κάθε ετικέτα υποδεικνύει με κάποιο τρόπο τα αρώματα και τις γεύσεις του κρασιού. Για παράδειγμα, το “Κορίτσι με το Μεγάλο Καπέλο” αντιπροσωπεύει ένα φρέσκο  Esterhazy Gruner Veltliner.

Τα πέντε κρασιά της άνοιξης επιλέχθηκαν από το Wine Panel της KLM για την World Business Class. Το πάνελ δοκιμάζει την ποιότητα των κρασιών, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στις αλλαγές που γίνονται στη γεύση των κρασιών, οι οποίες οφείλονται  στο μεγάλο υψόμετρο.

Η KLM φέρνει τους επιβάτες της σε επαφή με τον πλούτο της Ολλανδικής κουλτούρας μέσα από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει. Η συνεργασία με το Activin Wine Group και το μουσείο Rijksmuseum πραγματοποιήθηκε με αυτό το στόχο.

Στη σελίδα του Dining in Business Class της KLM, θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την νέα αυτή πρόταση της εταιρείας. Μπορείτε επίσης να δείτε την ειδική αυτή λίστα κρασιού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024