Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΥψηλής τεχνολογίας συνεργασία μεταξύ Lufthansa και Sony στο 'Ελ Βενιζέλος'
Αεροπορικές εταιρείες

Υψηλής τεχνολογίας συνεργασία μεταξύ Lufthansa και Sony στο 'Ελ Βενιζέλος'

Η Sony έχει εξοπλίσει τη Lounge με τελευταίας τεχνολογίας τηλεοράσεις BRAVIA Full High Definition 3D και ταχύτατους, υπερσύγχρονους φορητούς υπολογιστές VAIO.

H Business Lounge της Lufthansa στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “Ελ. Βενιζέλος” έχει ήδη διακριθεί για το ιδιαίτερα φιλικό προσωπικό του, την άνετη ατμόσφαιρα, την καθαριότητα και την εξαιρετική ποικιλία γευμάτων και ποτών.  

Η Sony έχει εξοπλίσει τη Lounge με τελευταίας τεχνολογίας τηλεοράσεις BRAVIA Full High Definition 3D και ταχύτατους, υπερσύγχρονους φορητούς υπολογιστές VAIO. Πλέον, οι πελάτες απολαμβάνουν νέα επίπεδα ψυχαγωγίας, ενώ χαλαρώνουν στο Business Lounge της Lufthansa στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Με επιφάνεια 275 τ.μ., η Lounge προσφέρει χώρους για χαλάρωση αλλά και εργασία σε ένα ήρεμο περιβάλλον, ενώ παράλληλα μπορεί κάποιος να απολαύσει ελαφρύ γεύμα ή ποτό. Είτε πρόκειται για πρωινό, γεύμα, δείπνο είτε απλά για ένα snack, οι πελάτες μπαίνουν στον πειρασμό να δοκιμάσουν ολόφρεσκα κρύα ή ζεστά ορεκτικά και ποικιλία χυμών, καθώς και επιλεγμένα ελληνικά κρασιά, αλκοολούχα ποτά, malt ουίσκι ή ουίσκι από διάφορες περιοχές.

Η Business Lounge της Lufthansa καλωσορίζει τους επιβάτες που ταξιδεύουν στην Business Class με τις εταιρείες Lufthansa, Austrian Airlines και SWISS, ή οποιαδήποτε εταιρεία μέλος της Star Alliance. Ευπρόσδεκτα είναι επίσης και τα μέλη του προγράμματος τακτικών επιβατών Miles&More, κάτοχοι των καρτών Frequent Traveller, Senator HON Circle, καθώς και οι κάτοχοι της κάρτας Star Gold.

Η Business Lounge λειτουργεί καθημερινά, από τις 04.30 το πρωί μέχρι τις 20.00 το βράδυ.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024