Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefings1o fashion film festival στη Λάρισα

1o fashion film festival στη Λάρισα

Ανακοινώθηκε το τελικό πρόγραμμα με τις δράσεις και τις προβολές του Φεστιβάλ. Στις 21 Φεβρουαρίου στο Θέατρο Ουήλ θα υπάρξει εργαστήριο αναβίωση των “θρυλικών Κυριών” της μικρής και της μεγάλης […]

Ανακοινώθηκε το τελικό πρόγραμμα με τις δράσεις και τις προβολές του Φεστιβάλ. Στις 21 Φεβρουαρίου στο Θέατρο Ουήλ θα υπάρξει εργαστήριο αναβίωση των “θρυλικών Κυριών” της μικρής και της μεγάλης οθόνης. Ακόμη, συζήτηση με θέμα “Εξερευνώντας τα όρια ανάμεσα στη μόδα και στον Κινηματογράφο. Η διαλεκτική σχέση της μόδας και του Κινηματογράφου και η επίδρασή τους στο κοινωνικό γίγνεσθαι”. Ομιλητές θα είναι οι Λάκης Γαβαλάς και Γιώργος Λιμναίος. Στις 22 Φεβρουαρίου στο Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας θα πραγματοποιηθεί αφιέρωμα με θέμα “Ο κόσμος της μόδας όταν σβήνουν τα φώτα”, ενώ την επόμενη μέρα θα διεξαχθεί το διαγωνιστικό μέρος. Ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση 120  δημιουργοί  ταινιών. Από αυτές επιλέχθηκαν και θα προβληθούν 31 ταινίες μικρού μήκους απ΄ όλο τον κόσμο που παρουσιάζουν με ανάγλυφο τρόπο το προσκήνιο αλλά και το παρασκήνιο αυτής της μεγάλης βιομηχανίας  που περιλαμβάνει όλο τον κόσμο της μόδας. To  fashion film festival διοργανώνεται από την artfools σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων και το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024