Τελευταία νέα
HomeBriefings1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας “Peloponnese Food Stories”

1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας “Peloponnese Food Stories”

Έπειτα από την επιτυχημένη εκδήλωση στη Λακωνία και στην Αρεόπολη, το 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας, “Peloponnese Food Stories” | Ιστορίες Γεύσεων, Ανθρώπων, Πολιτισμού” συνεχίζεται με δεύτερη στάση τη Μεσσηνία και πιο […]

Έπειτα από την επιτυχημένη εκδήλωση στη Λακωνία και στην Αρεόπολη, το 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας, “Peloponnese Food Stories” | Ιστορίες Γεύσεων, Ανθρώπων, Πολιτισμού” συνεχίζεται με δεύτερη στάση τη Μεσσηνία και πιο συγκεκριμένα την Κορώνη, που αποτελεί την εμβληματική κοινότητα της UNESCO για την μεσογειακή διατροφή. H γαστρονομική αυτή εμπειρία που θέτει στο επίκεντρο την ιστορία, την μαγειρική, τα τοπικά προϊόντα, την λαογραφία, τον πολιτισμό και τον οικοτουρισμό θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Αυγούστου στις 20:00. Η κεντρική ατζέντα του Food Stories θα περιλαμβάνει έκθεση τοπικών προϊόντων, μαγειρικές επιδείξεις, γευσιγνωσία εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου και οίνου, βιωματικές δραστηριότητες για τα παιδιά, καθώς και μουσική εν πλω. Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον Δήμο Πύλου – Νέστορος, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, την Ένωση Ξενοδόχων Μεσσηνίας, το Σύλλογο Επαγγελματιών Κορώνης, τον Τουριστικό Οργανισμό Πελοποννήσου και με την υποστήριξη του Ιδρύματος “Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου” και του Μανιατάκειου Ιδρύματος.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

07/10/2022
06/10/2022
05/10/2022
04/10/2022
03/10/2022
30/09/2022