Έπειτα από την επιτυχημένη εκδήλωση στη Λακωνία και στην Αρεόπολη, το 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας, “Peloponnese Food Stories” | Ιστορίες Γεύσεων, Ανθρώπων, Πολιτισμού” συνεχίζεται με δεύτερη στάση τη Μεσσηνία και πιο […]
Έπειτα από την επιτυχημένη εκδήλωση στη Λακωνία και στην Αρεόπολη, το 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας, “Peloponnese Food Stories” | Ιστορίες Γεύσεων, Ανθρώπων, Πολιτισμού” συνεχίζεται με δεύτερη στάση τη Μεσσηνία και πιο συγκεκριμένα την Κορώνη, που αποτελεί την εμβληματική κοινότητα της UNESCO για την μεσογειακή διατροφή. H γαστρονομική αυτή εμπειρία που θέτει στο επίκεντρο την ιστορία, την μαγειρική, τα τοπικά προϊόντα, την λαογραφία, τον πολιτισμό και τον οικοτουρισμό θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Αυγούστου στις 20:00. Η κεντρική ατζέντα του Food Stories θα περιλαμβάνει έκθεση τοπικών προϊόντων, μαγειρικές επιδείξεις, γευσιγνωσία εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου και οίνου, βιωματικές δραστηριότητες για τα παιδιά, καθώς και μουσική εν πλω. Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον Δήμο Πύλου – Νέστορος, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, την Ένωση Ξενοδόχων Μεσσηνίας, το Σύλλογο Επαγγελματιών Κορώνης, τον Τουριστικό Οργανισμό Πελοποννήσου και με την υποστήριξη του Ιδρύματος “Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου” και του Μανιατάκειου Ιδρύματος.
Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.