Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefings5η Συνεδρίαση της Επιτροπής Εφαρμογής και Παρακολούθησης του Σχεδίου Δράσης για τη Χρυσή

5η Συνεδρίαση της Επιτροπής Εφαρμογής και Παρακολούθησης του Σχεδίου Δράσης για τη Χρυσή

Η πέμπτη κατά σειρά συνεδρίαση της Επιτροπής Εφαρμογής και Παρακολούθησης του Σχεδίου Δράσης για τη νήσο Χρυσή Ιεράπετρας, πραγματοποιήθηκε στις 30 Μαρτίου 2022 και είχε διάρκεια σχεδόν 6 ωρών. Τα […]

Η πέμπτη κατά σειρά συνεδρίαση της Επιτροπής Εφαρμογής και Παρακολούθησης του Σχεδίου Δράσης για τη νήσο Χρυσή Ιεράπετρας, πραγματοποιήθηκε στις 30 Μαρτίου 2022 και είχε διάρκεια σχεδόν 6 ωρών. Τα μέλη της Επιτροπής, καθώς και οι προσκεκλημένοι αρμόδιων φορέων και υπηρεσιών συμμετείχαν μέσω τηλεδιάσκεψης. Η Ημερήσια Διάταξη περιελάμβανε δύο ενότητες. Στην πρώτη ενότητα συζητήθηκαν οι τρόποι και οι συντονισμένες ενέργειες εφαρμογής του νομικού πλαισίου στη νήσο Χρυσή ενώ στη δεύτερη η Επιτροπή έλαβε γνώση της προόδου υλοποίησης του Σχεδίου Δράσης. Οι επικεφαλής και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών του Λασιθίου, μετά από διεξοδική συζήτηση με τα μέλη της Επιτροπής, και αφού διατύπωσαν τις επιμέρους απόψεις τους, κατέληξαν σε ένα κοινά αποδεκτό μοντέλο συντονισμού και επιχειρησιακής δράσης για την αποτελεσματική φύλαξη της νήσου κατά το 2022. Κατά το δεύτερο μέρος της συνεδρίασης έγινε αναλυτική συζήτηση μεταξύ των μελών της Επιτροπής για τα διαλαμβανόμενα. Επίσης, συζητήθηκε η πρόοδος υλοποίησης του Σχεδίου Δράσης μέχρι στιγμής και επισημάνθηκε η αναγκαιότητα άμεσης υπογραφής των σχετικών Προγραμματικών Συμβάσεων μεταξύ της Αντιπεριφέρειας Λασιθίου (Φορέας Χρηματοδότησης) και των επιμέρους Φορέων Υλοποίησης.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024