Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΑκόμα περισσότεροι Ολυμπιονίκες στο φετινό Santorini Experience

Ακόμα περισσότεροι Ολυμπιονίκες στο φετινό Santorini Experience

Όλα είναι έτοιμα για την κορυφαία διοργάνωση αθλητικού τουρισμού “Santorini Experience 2016”, που αναμένεται να ξεπεράσει τον εαυτό της, στην 2η συνεχόμενη χρονιά υλοποίησής της, με το ενδιαφέρον να στρέφεται […]

Όλα είναι έτοιμα για την κορυφαία διοργάνωση αθλητικού τουρισμού “Santorini Experience 2016”, που αναμένεται να ξεπεράσει τον εαυτό της, στην 2η συνεχόμενη χρονιά υλοποίησής της, με το ενδιαφέρον να στρέφεται και εκτός συνόρων της χώρας καθώς θα περιλαμβάνει συμμετοχές από την Ελλάδα και το εξωτερικό! Οι ερασιτέχνες και επαγγελματίες αθλητές στο τρέξιμο και την κολύμβηση δίνουν το φετινό ραντεβού τους στις 7-9 Οκτωβρίου 2016, στη Σαντορίνη. Η φετινή διοργάνωση θα έχει μια πρωτοφανή διεθνή προβολή, καθώς το τηλεοπτικό δίκτυο FOX Sports της FOX Networks Group, θα μεταφέρει ως Official Broadcaster το sports documentary του “Santorini Experience”, σε εκατομμύρια σπίτια σε Ευρώπη, Ασία και Αφρική, δημιουργώντας ένα μοναδικό τηλεοπτικό προϊόν. Η καινοτομία μπαίνει για πρώτη φορά στο “Santorini Experience” με τη νέα παρεχόμενη υπηρεσία του chatbot. Σε συνεργασία με την MPASS η διοργάνωση είναι έτοιμη να εξυπηρετήσει άμεσα και έγκυρα μέσω Facebook Messenger το κοινό της που ενδιαφέρεται να έχει όλες τις πληροφορίες. Ο επίσημος αερομεταφορέας Ryanair που έχει προσθέσει επιπλέον πτήσεις για να εξυπηρετήσει την διοργάνωση, καθώς και χορηγοί όπως, το Alafouzos Sport, η Blue Star Ferries, η Avance Rent A Car και το Passagio Santorini Oia συνεχίζουν με σημαντικές παροχές και ειδικές προσφορές να στηρίζουν το “Santorini Experience”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024