Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΑνανεωμένο Tudor Hall Restaurant με σύγχρονη κουζίνα από το νέο σεφ του εστιατορίου Νίκο Λειβαδιά

Ανανεωμένο Tudor Hall Restaurant με σύγχρονη κουζίνα από το νέο σεφ του εστιατορίου Νίκο Λειβαδιά

Από τις 11 Φεβρουαρίου, οι λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας θα συναντηθούν ξανά στο ανανεωμένο Tudor Hall Restaurant του ξενοδοχείου King George. Σε έναν ιδιαίτερο χώρο υψηλής αισθητικής, οι επισκέπτες θα […]

Από τις 11 Φεβρουαρίου, οι λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας θα συναντηθούν ξανά στο ανανεωμένο Tudor Hall Restaurant του ξενοδοχείου King George. Σε έναν ιδιαίτερο χώρο υψηλής αισθητικής, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν ευφάνταστα πιάτα από τον νέο Chef de Cuisine Νίκο Λειβαδιά, που αναλαμβάνει τα ηνία της κουζίνας του εστιατορίου, συμπληρώνοντας τη γαστρονομική ομάδα του Executive Chef Αστέριου Κουστούδη. Η φιλοσοφία του μενού που έχει σχεδιάσει συνδυάζει ντόπια προϊόντα και μοντέρνες μαγειρικές τεχνικές από όλο τον κόσμο, εστιάζοντας στις εξαιρετικές πρώτες ύλες και αναδεικνύοντας την ποιότητα και τη γεύση τους. Τα τελικά πιάτα χαρακτηρίζονται από φίνα αρώματα και ξεχωριστή παρουσίαση προσφέροντας στον επισκέπτη μια αυθεντική εμπειρία υψηλής γαστρονομίας. Για τους λάτρεις του κρασιού, ο Head Sommelier Ευάγγελος Ψωφίδης υπογράφει τη λίστα κρασιών του εστιατορίου και επιμελείται τους οινικούς συνδυασμούς του νέου μενού γευσιγνωσίας τεσσάρων πιάτων. Για επίλογο, ο βραβευμένος Γάλλος Pastry Chef Arnaud Larher προκαλεί γευστική συγκίνηση με τις δημιουργίες του.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024