Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefings“Ανάσα” σε σημαντικούς πνεύμονες πρασίνου από την Περιφέρεια Αττικής

“Ανάσα” σε σημαντικούς πνεύμονες πρασίνου από την Περιφέρεια Αττικής

Τη συντήρηση του πρασίνου για σημαντικούς πνεύμονες πρασίνου και χώρους αναψυχής της Αττικής, για τρία χρόνια, εξασφαλίζει η περιφερειάρχης κα Ρένα Δούρου, με την υπογραφή της σχετικής Σύμβασης, συνολικής δαπάνης […]

Τη συντήρηση του πρασίνου για σημαντικούς πνεύμονες πρασίνου και χώρους αναψυχής της Αττικής, για τρία χρόνια, εξασφαλίζει η περιφερειάρχης κα Ρένα Δούρου, με την υπογραφή της σχετικής Σύμβασης, συνολικής δαπάνης 656.250 ευρώ με ΦΠΑ. Οι παρεμβάσεις θα υλοποιηθούν στο Πεδίο του Άρεως (εντός του πάρκου), την πλατεία Πρωτομαγιάς, τον Λόφο Εθνικής Αντίστασης, το Αττικό Άλσος (εντός του άλσους) και το Πάρκο Ριζάρη. Στο επίκεντρο του έργου είναι η βελτίωση, η προστασία και η ανάδειξη του χαρακτήρα των περιοχών πρασίνου προκειμένου να αποτελούν πόλους αναψυχής και πολιτισμού για μικρούς και μεγάλους, με γνώμονα την ενδυνάμωση και τη διαφύλαξη της περιβαλλοντικής ισορροπίας των οικοσυστημάτων. Το έργο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τη συντήρηση, άρδευση και διαμόρφωση του πρασίνου, τη φυτοπροστασία του υφιστάμενου πρασίνου, τη συμπλήρωση φυτικού υλικού όπου απαιτείται, τη συντήρηση του αρδευτικού συστήματος, τη βελτίωση των συνθηκών του εδάφους, τον καθαρισμό των παρτεριών. Το περιεχόμενο δε των εργασιών εξειδικεύεται σύμφωνα με τις ανάγκες και την υφιστάμενη κατάσταση κάθε πάρκου.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024