Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΑΝΕΚ Lines και Βlue Star Ferries στηρίζουν τους σεισμόπληκτους του Αρκαλοχωρίου

ΑΝΕΚ Lines και Βlue Star Ferries στηρίζουν τους σεισμόπληκτους του Αρκαλοχωρίου

Οι ΑΝΕΚ Lines – Βlue Star Ferries ανταποκρίθηκαν άμεσα στην ανάγκη για παροχή βοήθειας στους πληγέντες από το σεισμό στο Αρκαλοχώρι, μεταφέροντας δωρεάν 34 οικίσκους και τέσσερις νταλίκες, την Τρίτη […]

Οι ΑΝΕΚ Lines – Βlue Star Ferries ανταποκρίθηκαν άμεσα στην ανάγκη για παροχή βοήθειας στους πληγέντες από το σεισμό στο Αρκαλοχώρι, μεταφέροντας δωρεάν 34 οικίσκους και τέσσερις νταλίκες, την Τρίτη 5 Οκτωβρίου, με το πλοίο “ΚΡΗΤΗ Ι”, από τον Πειραιά στο Ηράκλειο Κρήτης. Η Κοινοπραξία, στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που εφαρμόζουν και αντιλαμβανόμενοι τις ανάγκες που προέκυψαν εξαιτίας των καταστροφών που έπληξαν την καρδιά της Κρήτης, στέκονται δίπλα στους πληγέντες, ενισχύοντας με άψογο συντονισμό τις δράσεις βοήθειας. Το ανθρώπινο δυναμικό των ANEK – BLUE STAR είχε το συνολικό έλεγχο της ακτοπλοϊκής διαχείρισης και με ταχύτατες ενέργειες, εξασφάλισε την άμεση αποστολή και την ασφαλή μεταφορά τους με το πλοίο “ΚΡΗΤΗ Ι”, στους σεισμόπληκτους του Αρκαλοχωρίου.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024