Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΑνοιχτή Ημέρα για Καριέρα στο Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa

Ανοιχτή Ημέρα για Καριέρα στο Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa

Το Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa ανοίγει σήμερα τις πόρτες του για τέταρτη συνεχή χρονιά και διοργανώνει Ανοιχτή Ημέρα για Καριέρα. Η εκδήλωση πραγματοποιηθείται από τις 11.00 έως […]

Το Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa ανοίγει σήμερα τις πόρτες του για τέταρτη συνεχή χρονιά και διοργανώνει Ανοιχτή Ημέρα για Καριέρα. Η εκδήλωση πραγματοποιηθείται από τις 11.00 έως τις 18.00, στους χώρους του ξενοδοχείου. Με κεντρικό μήνυμα “Εργαστείτε Μαζί μας – Ονειρευτείτε Μαζί μας // Work With Us – Dream With Us”, το Santo Maris Oia προσφέρει ευκαιρίες σταδιοδρομίας σε ενδιαφερόμενους που θέλουν να εργασθούν, να μάθουν και να εξελιχθούν σε ένα περιβάλλον όπου το πάθος για την αυθεντική ελληνική φιλοξενία συνδυάζεται αρμονικά με τον επαγγελματισμό και την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών φιλοξενίας. Οι υποψήφιοι θα συνομιλήσουν με τους εκπροσώπους του Τμήματος Ανθρωπίνου Δυναμικού του Ομίλου, εξερευνώντας τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους, καθώς και τις δυνατότητες να γίνουν μέρος της μεγάλης οικογένειας του Ομίλου Επιχειρήσεων Μεταξά. Σημειώνεται, ότι το Τμήμα Ανθρωπίνου Δυναμικού του Ομίλου, έχει βραβευτεί με τη τιμητική διάκριση “HeRa Κοινωνική Ευαισθησία HRM 2018”, στο πλαίσιο του ετήσιου συνεδρίου HR Community Conference & Awards 2018. Παράλληλα, όσοι ενδιαφερόμενοι δεν καταφέρουν να παραστούν στην Ανοιχτή Ημέρα για Καριέρα, μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους μαζί με μία πρόσφατη φωτογραφία στο email hr@santomaris.gr με θέμα “WORK WITH US, SANTO MARIS OIA”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024