Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΑπό το κέντρο των Χανίων περνά ο ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας

Από το κέντρο των Χανίων περνά ο ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας

Στα Χανιά θα ολοκληρωθεί το 1ο εταπ του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας. Με αφετηρία το λιμάνι του Ηρακλείου, οι αθλητές ξεκίνησαν σήμερα το πρωί τη διαδρομή τους και θα καταλήξουν […]

Στα Χανιά θα ολοκληρωθεί το 1ο εταπ του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας. Με αφετηρία το λιμάνι του Ηρακλείου, οι αθλητές ξεκίνησαν σήμερα το πρωί τη διαδρομή τους και θα καταλήξουν το μεσημέρι στα Χανιά, αφού περάσουν από την ενδοχώρα του Ν. Ηρακλείου, το Ρέθυμνο και τα ημιορεινά τμήματα του Αποκόρωνα και της Μαλάξας, σε μια απαιτητική διαδρομή που θα καταλήξει στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων. Η διαδρομή του γύρου για την πόλη των Χανίων, θα διασχίσει τη Λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή (λεωφ. Σούδας – στο ύψος της οδού Δικωνύμου), θα συνεχίσει στη Λεωφόρο Ηρακλείου και έπειτα θα ακολουθήσει το κέντρο της πόλης από τις οδούς Νεάρχου – Τζανακάκη – Ελευθερίου Βενιζέλου – Νικηφόρου Φωκά – Κύπρου (αριστερά) – Δευκαλίωνος – Ακτή Ενώσεως και τερματισμός μπροστά από τα Νεώρια. Καλούνται όλοι οι κάτοικοι των Χανίων, να παραβρεθούν στα σημεία της διαδρομής και να θαυμάσουν τους αθλητές της σπουδαίας διεθνούς διοργάνωσης. Στους ανωτέρω δρόμους θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας, για τη διεξαγωγή του αγώνα, προς γνώση των οδηγών.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024