Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΑπόδραση σε μία ονειρική “Φύσεως Ουτοπία” στο Sofitel Athens Airport

Απόδραση σε μία ονειρική “Φύσεως Ουτοπία” στο Sofitel Athens Airport

Την απόδραση από τη σύγχρονη πραγματικότητα και την ελπίδα να αποτελέσει το ερέθισμα για τον οραματισμό μιας καινούργιας πραγματικότητας υπόσχεται η έκθεση “Φύσεως Ουτοπία” των Greekartists.info, που φιλοξενεί το Sofitel […]

Την απόδραση από τη σύγχρονη πραγματικότητα και την ελπίδα να αποτελέσει το ερέθισμα για τον οραματισμό μιας καινούργιας πραγματικότητας υπόσχεται η έκθεση “Φύσεως Ουτοπία” των Greekartists.info, που φιλοξενεί το Sofitel Athens Airport. Μέχρι τα μέσα Αυγούστου 2016, οι χώροι του Sofitel θα μεταμορφωθούν σε ονειρικούς χωροχρόνους με τη βοήθεια έργων ζωγραφικής, γλυπτικής και χαρακτικής που δημιούργησαν 28 καλλιτέχνες. Φιλοδοξία του δρώμενου, είναι οι επισκέπτες, καθώς εξερευνούν τα έργα που δημιουργήθηκαν από καλλιτέχνες με το όνειρό τους για μια ζωή μέσα σε μια άλλη ζωή, να περιηγηθούν σε παράλληλους χωροχρόνους, τέτοιους που μόνο ακολουθώντας τους δρόμους της τέχνης μπορεί κανείς να βιώσει. Οι συμμετέχοντες εικαστικοί είναι οι: Στρατής Αθηναίος, Αχιλλέας Αϊβάζογλου, Ρένα Ανούση – Ηλία, Κωνσταντίνος Βαλαής, Νέλλη Γιαχανατζή, Ράνια Γριμάλδη – Κορομηλά, Νίκος Δεσεκόπουλος, Αννή Ζαβιτσάνου, Πέτρος Ζουμπουλάκης, Μάρκος Καμπάνης, Γιάννης Κολιός, Γρηγόρης Κότσαρης, Μιχάλης Κότσαρης, Δήμητρα Κουμαντάκη, Μαρία Κτιστοπούλου, Μαριάννα Ξενάκη, Σύνη Παπαγιάννη, Μένανδρος Παπαδόπουλος, Τάκης Παπαζαφειρόπουλος, Μιμή Πετροπούλου – Δημητράκη, Κάλλη Πετροχείλου, Τάσος Ράλλης, Γιώργος Ρούσσης, Χαρά Σαΐτη, Χρήστος Σανταμούρης, Νίκος Σκλαβενίτης, Βαρβάρα Στάϊνχάουερ – Παπαστεφανάκη, Αναστασία Χαροκόπου. Την επιμέλεια της έκθεσης έχει αναλάβει η Νέλλη Γιαχανατζή. Η έκθεση “Φύσεως Ουτοπία” θα είναι ανοιχτή στο κοινό 24/24ωρο όλες τις μέρες της εβδομάδος.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024