Ροή Ειδήσεων:

Smalled text size Larger text sizeΌπως κάθε χρόνο, την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, εορταστικό πρόγραμμα θα περιμένει τους ταξιδιώτες και τους επισκέπτες στο αεροδρόμιο της Αθήνας (Επίπεδο Αναχωρήσεων – Χώρος Ελεύθερης Πρόσβασης, 10:00 – 14:00). Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, πολλές χαρούμενες εκπλήξεις και άρωμα απο την ελληνική παράδοση θα κατακλύσουν τους χώρους του αεροδρομίου, στο πλαίσιο του προγράμματος “Fly me to the Moon” που φορά τα γιορτινά του. Αναλυτικά το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων:

  • Οι καλικάντζαροι των Χριστουγέννων: Την καθημερινότητα του επιπέδου αναχωρήσεων του αεροδρομίου έρχονται να "ξεσηκώσουν" οι καλικάντζαροι της ελληνικής παράδοσης, που αναμειγνύονται με τους επισκέπτες.
  • Αναμνηστικές φωτογραφίες στο εορταστικό Tableau Vivant: Oι επισκέπτες μπορούν να φωτογραφηθούν παρέα με όλα τα πλάσματα των Χριστουγέννων, να διαλέξουν το αγαπημένο τους χριστουγεννιάτικο gadget από αυτά που θα τους δώσουν οι καλικάντζαροι και να χαμογελάσουν στο φακό.
  • Εορταστικές μελωδίες από τους Bracera: Οι Bracera παρουσιάζουν ζωντανά ένα πρόγραμμα με παραδοσιακά κάλαντα και τραγούδια από την Κρήτη και την Κάτω Ιταλία, μέχρι τη Θράκη και τα Δωδεκάνησα, αλλά και κλασικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια του διεθνούς ρεπερτορίου. Το μουσικό σύνολο Βracera απαρτίζεται από πέντε νέους και ταλαντούχους μουσικούς που τραγουδούν, παίζουν, χορεύουν και παρουσιάζουν τα όργανα της ορχήστρας τους που είναι το βιολί, το νταούλι, η κιθάρα, το λαούτο, η λύρα, το τουμπελέκι, ο αρχαίος πλαγίαυλος (νέι), η φλογέρα κ.ά.

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top