Ροή Ειδήσεων:

Smalled text size Larger text size



Το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία δημιουργεί μια αυθεντική εμπειρία brunch στο "Winter Garden City Lounge". Κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 11.00 μέχρι τις 14.00, ο Executive Chef Αστέριος Κουστούδης και η ομάδα του, επιμελούνται ένα μενού αλμυρών και γλυκών εδεσμάτων και -υπό τους ήχους απαλής μουσικής- δημιουργούν την εμπειρια “Weekends at Winter Garden”. Οι γεύσεις των χειροποίητων ζεστών γαλλικών κρουασάν συναντούν τη σπιτική μαρμελάδα και την κρέμα βανίλια, που εμπνεύστηκαν και δημιούργησαν οι ζαχαροπλάστες του Μεγάλη Βρεταννία, και συνδυάζονται με εγχώριο φρέσκο βούτυρο και μέλι καστανιάς. Ακόμη, θα σερβίρεται χειροποίητο τσουρέκι με μαστίχα, ένα δημιούργημα προσωπικά επιμελημένο από τον Pastry Chef, Ευγένιο Βαρδακαστάνη, για να συνοδεύσει τον καφέ, τον χυμό ή το τσάι της επιλογής των επισκεπτών του Winter Garden. Την "παλέτα" των αλμυρών εδεσμάτων του μενού του “Weekends at Winter Garden”, πλαισιώνουν γεύσεις όπως βιολογικά αυγά μελάτα με σολομό μπαλίκ και χαβιάρι, βιολογικά αυγά ‘benedict’ με αστακό και sauce ‘hollandaise’ αρωματισμένη με εσπεριδοειδή, καθώς και το αβοκάντο με βασιλικό καβούρι, δίκκοκο σιτάρι και σέλερι° όλα συνοδευόμενα απο ένα ποτήρι σαμπάνια.

Share |
Σχολίασε κι εσύ...












* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top