Ροή Ειδήσεων:

Smalled text size Larger text size



Το ιστορικό εστιατόριο The Parliament του ξενοδοχείου NJV Athens Plaza πρόσφατα ανανέωσε το μενού του προσθέτοντας ένα σύγχρονο twist στα μεσογειακά πιάτα που προσφέρει. Ο Chef Νίκος Γιαννόπουλος και ο Pastry Chef Διονύσης Αλέρτας, έχουν δημιουργήσει μια "βεντάλια" γεύσεων που μπορούν να ικανοποιήσουν τόσο το ελληνικό κοινό τους όσο και τους ξένους επισκέπτες της πρωτεύουσας. Σούπες ημέρας και ορεκτικά με signature πιάτο το καλαμαράκι σχάρας με κολοκυθάκια, αλλά και η καθιερωμένη Parliament Sea Food Salad με μενταγιόν αστακού, γαρίδες σχάρας, καπνιστό σολομό και κόκκινο χαβιάρι πάνω σε τραγανή πράσινη σαλάτα ανοίγουν την όρεξη για τα κυρίως πιάτα που καλύπτουν όλες τις γευστικές απαιτήσεις. Χοιρινό φιλέτο με προσούτο και μοτσαρέλα, rib eye με σάλτσα chimi churri, αλλά και η εντυπωσιακή μπριζόλα Tomahawk Black Angus αποτελούν μεταξύ άλλων τις επιλογές για κρέας. Γι’αυτούς που αγαπούν το ψάρι ξεχωρίζουν το φιλέτο από λαυράκι σοτέ σε κρούστα μυρωδικών, το φιλέτο σολομού με τζίντζερ και σόγια και η γλώσσα μενιέρ με ζουλιέν λαχανικών με φανατικούς λάτρεις εδώ και πολλά χρόνια. Από τον κατάλογο δε λείπουν τα ζυμαρικά, όπως φρέσκα ραβιόλια γεμιστά με σπανάκι και ρικότα, το ριζότο με μανιτάρια πλευρώτους και λάδι τρούφας, αλλά και το κριθαρότο με γαρίδες σε ζωμό καραβίδας με σαφράν.

Share |
Σχολίασε κι εσύ...












* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top