Ροή Ειδήσεων:

Smalled text size Larger text sizeΣτις 15 Ιουλίου οι Μινωικές Γραμμές γιορτάζει ένα χρόνο δραστηριοποίησης των Μινωικών Γραμμών στη γραμμή Χανιά – Πειραιάς – Χανιά, συνδέοντας πλέον την Κρήτη και από τα Χανιά με τον Πειραιά, προσφέροντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες στο επιβατικό κοινό και τους επαγγελματίες του νομού Χανίων και της ευρύτερης περιοχής. Η εταιρεία με την ευκαιρία αυτή  προσφέρει δώρα:

  • Εορταστικός Διαγωνισμός: προσφέρει σε 12 τυχερούς από ένα δωρεάν ταξίδι, μετ'επιστροφής, για δύο άτομα σε δίκλινη εξωτερική καμπίνα, στη Γραμμή Χανιά - Πειραιάς - Χανιά, την περίοδο που επιθυμούν, συμμετέχοντας στο διαγωνισμό στο blog των Μινωικών Γραμμών. Ο διαγωνισμός λήγει στις 21/07/2019 και η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 22/07/2019, όπου θα ανακοινωθούν τα ονόματα των δικαιούχων στα social media της εταιρείας.
  • Γιορτινό bonus για τα μέλη του Minoan Lines Bonus Club: εκδίδοντας εισιτήρια στη Γραμμή Χανιά - Πειραιάς - Χανιά, από 10 έως 20/07/2019, προσφέρουμε στα μέλη μας δωρεάν ταξίδια, εξαργυρώνοντας τους μισούς πόντους από το κανονικό ποντολόγιο εξαργύρωσης. Η προσφορά ισχύει για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν έως τις 31/10/2019.

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top