Ροή Ειδήσεων:

Smalled text size Larger text size



"Κάνω ένα βήμα πίσω, για να προχωρήσω πιο μπροστά!" - το σύνθημα της διάσημης σεφ Ahlem Nguili. Γεννημένη στο Παρίσι με καταγωγή από την όμορφη Τυνησία, ξεκίνησε την καριέρα της ως δικηγόρος, όμως η αγάπη της για τη μαγειρική δεν πέρασε ποτέ. Εδώ και περίπου 12 χρόνια, η μαγειρική είναι "μια γλυκιά εμμονή", όπως αναφέρει και η ίδια. Το επόμενο Miraggio Chef’s Table υπόσχεται ένα μαγευτικό γαστρονομικό ταξίδι όπου, με τρόπο έξυπνο, ενώνονται τα τυνησιακά προϊόντα και η λεπτότητα της γαλλικής κουζίνας. Η καλεσμένη της Brand Chef του Miraggio Thermal Spa Resort, Ντίνας Νικολάου, θα ετοιμάσει την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου ένα μενού πέντε πιάτων με το επιδόρπιο "Χίλιες και μια νύχτες". Ως ενεργό μέλος της γαλλικής Toques με εκπαίδευση στην παραδοσιακή "Sœurs brettonnes de St Merri" και με μια παθιασμένη γιαγιά που τη μύησε στην αυθεντική τυνησιακή κουζίνα, από μικρή ηλικία, η guest chef είχε πάντα την επιθυμία να ενώσει αυτές τις δύο γαστρονομικές επιρροές.



Share |
Σχολίασε κι εσύ...












* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top