Ροή Ειδήσεων:

Smalled text size Larger text sizeΟι οινοποιοί της ένωσης "Οίνοι Βορείου Ελλάδος" γιορτάζουν τον τρύγο και προσκαλούν στα "ΒορΟινά", την ετήσια εκδήλωση γευσιγνωσίας οίνων και αποσταγμάτων του βορειοελλαδίτικου αμπελώνα, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, από τις 6 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ, στην Προβλήτα 1 στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ). Για ακόμη περισσότερη οινική απόλαυση αλλά και εκπαίδευση, προτείνονται στους επισκέπτες των ΒορΟινών τα ειδικά θεματικά περίπτερα:
1. "Ο Τρύγος στην Πόλη, ο Τρύγος αλλιώς...!" μία ξεχωριστή δραστηριότητα για τους μικρούς επισκέπτες των ΒορΟινών, όπου με διαδραστικό τρόπο θα γνωρίσουν το σταφύλι και τον τρύγο, από το βιωματικό εργαστήρι "Παίζοντας σε Παραδοσιακά Μονοπάτια" και ώρες: 18:30-19:15, 19:30-20:15 και 20:30-21:15
2. "Τα Ροζέ των ΒορΟινών". Γευστική δοκιμή ροζέ οίνων με τις ετικέτες που έχουν επιλέξει οι οινοποιοί της ένωσης "Οίνοι Βορείου Ελλάδος".
3. "Δρόμοι του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος".

  • Παρουσίαση του οινοτουριστικού δικτύου «Δρόμοι του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος" με τα επισκέψιμα οινοποιεία και τους αμπελώνες των 27 οινοποιείων-μελών της ένωσης «Οίνοι Βορείου Ελλάδος. Ώρες: 20:00, 20:30, 21:00 και 21:30
  • Προτάσεις με οινικές διαδρομές και οινοτουριστικά πακέτα.
  • Κουίζ γνώσεων με οινοτουριστικά δώρα!
4. "Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου & Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης". Γευστική δοκιμή των καλύτερων οίνων και του καλύτερου αποστάγματος του "Διεθνούς Διαγωνισμού Οίνου & Αποσταγμάτων 2019".
5. Το Thessaloniki Food Festival στα ΒορΟινά, με τις ετικέτες "Γοργόνα" του αστικού αμπελώνα του Δήμου Θεσσαλονίκης και αρτοποιήματα "Κουκουμέρια", εμπνευσμένα από το αμπέλι και το κρασί.

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top