Ροή Ειδήσεων:

Smalled text size Larger text size



Προβολή της Ελλάδας μέσω ζωντανών ψηφιακών γαστρονομικών εμπειριών της πλατφόρμας Food.social, σε συνεργασία με το Acropolis Chef's Club of Attica, παρουσιάζοντας συνταγές και προϊόντα από κάθε πλευράς της Ελλάδος. Το όνομα της σειράς εμπνευσμένο από τη λέξη "εβίβα" που αν και στην οποία συχνά αποδίδονται λατινικές ρίζες, είναι κάθε άλλο παρά ελληνική. Οι αρχαίοι Έλληνες στα συμπόσιά τους συνήθιζαν να υψώνουν το ποτήρι και να ανταλλάσσουν ευχές για υγεία και ευδαιμονία. Η φράση που χρησιμοποιούσαν συγκεκριμένα ήταν το βακχικό-διονυσιακό "Ευοί Ευάν" που ήταν αντίστοιχο του "υγίαινε" ή, γενικότερα, "χαίρε". Τα “Εβίβα” Culinary Experiences Cooking Classes απευθύνονται σε λάτρεις του φαγητού και του πολιτισμού που επιδιώκουν να ανακαλύπτουν ελληνικές γεύσεις. Σκοπό έχουν να παρουσιάσουν στους επισκέπτες όλες τις αξίες και τα αγαθά του γαστρονομικού μας πολιτισμού.

Share |
Σχολίασε κι εσύ...












* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top