Ροή Ειδήσεων:

Smalled text size Larger text size



Κοντά στο λιμάνι και σε μικρή απόσταση από το ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, το  εστιατόριο CHAN ανοίγει ξανά τις πόρτες του στις 24 Οκτωβρίου 2020. Παρουσιάζοντας ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η ασιατική γαστρονομική καινοτομία, το εστιατόριο Chan, σχεδιάστηκε από το αρχιτεκτονικό γραφείο Andy Martin & Associates του Λονδίνου. Το CHAN στο ξενοδοχείο The Met, του Ομίλου Χανδρή και μέλος των Design Hotels worldwide, που έχει γίνει πλέον συνώνυμο με την κορυφαίας ποιότητας πανασιατική κουζίνα, είναι μια ζωντανή μίξη μοντέρνας αισθητικής και παραδοσιακών ασιατικών μοτίβων. Η πρόσβαση στο εστιατόριο γίνεται μέσω διακριτικών εισόδων από το ξενοδοχείο και το δρόμο. Οι ama -Andy Martin Architecture- διερευνώντας εκτενώς το σκεπτικό τους με ταξίδια στο Χονγκ Κονγκ, την Ταϊλάνδη και την Ινδονησία, προσπάθησαν να αναζητήσουν την ουσία της σαφώς σύγχρονης ασιατικής κουζίνας. Ο στόχος ήταν να δημιουργηθεί μια πραγματικά πλούσια ατμόσφαιρα χωρίς τις στερεοτυπικές οπτικές αναφορές. Πρόκειται για μια ζωντανή συγχώνευση σύγχρονων αισθητικών και παραδοσιακών ασιατικών μοτίβων σε 230 τ.μ., ενώ υπάρχει και εξωτερικός χώρος για δείπνο στην αυλή του ξενοδοχείου. Στο μενού μπορεί κανείς να βρει επιλογές και ξεχωριστά πιάτα, όπως το κοτόπουλο νανάκι με miso zuke  και ραπανάκι kiroboshi, το tartar τόνου με σόγια, σησαμέλαιο, μαύρο σουσάμι, μαρμελάδα λεμονιού και yuzu, τον μαύρο μπακαλιάρο Αλάσκας με Moro Miso, μοσχολέμονο και κόκκινο ginger ενώ must try είναι και το signature dish σολομός | γαρίδες | χτένια με κόκκινο Thai curry, ρύζι καρύδας, γλυκοπατάτα και μάνγκο.

Share |
Σχολίασε κι εσύ...












* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top