Ροή Ειδήσεων:

Smalled text size Larger text size



Kορυφαίοι Έλληνες Ολυμπιονίκες, άνθρωποι της τέχνης, δημοσιογράφοι από τα σημαντικότερα ΜΜΕ της χώρας, γευσιγνώστες, travel bloggers, opinion leaders και άνθρωποι της τέχνης, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τη γεύση και την ποιότητα των εκλεκτών προϊόντων της Νάξου, της Σάμου και της Emilia Romagna Ιταλίας. H εκδήλωση διοργανώθηκε στη Νάξο την Κυριακή 13 Ιουνίου 2021, στα πλαίσια του 4ου Food Experience Graviera Naxos 2021 και του Ευρωπαϊκού προγράμματος "Mediterranean Cheese & Wines". Η πολυβραβευμένη Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου συνταίριαξε με τα διεθνών διακρίσεων, κρασιά Π.Ο.Π. του Ενιαίου Οινοποιητικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Σάμου και τους φημισμένους οίνους της ιταλικής Enoteca Regionale Emilia Romagna. Αυτή η οινογευστική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο "Φάρος" στο Αλυκό Νάξου και το μενού περιλάμβανε εξοχικό κατσικάκι Νάξου με Γραβιέρα Νάξου και μοσχαράκι Νάξου στο πήλινο με πανδαισία ναξιώτικων τυριών (ξινοτύρι, γραβιέρα και κεφαλοτύρι), συνοδευόμενα, φυσικά, από τα κρασιά του Ε.Ο.Σ. Σάμου και της Enoteca.

Share |
Σχολίασε κι εσύ...












* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top