Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsBusiness Seasons Kick-off Party στο Porto Palace Hotel Thessaloniki

Business Seasons Kick-off Party στο Porto Palace Hotel Thessaloniki

Βραδιά αφιερωμένη σε συνεργάτες και φίλους του Porto Palace Hotel Thessaloniki ήταν η Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016 με την αίθουσα –σήμα κατατεθέν του ξενοδοχείου– Grand Pietra Hall να αποτελεί σημείο […]

Βραδιά αφιερωμένη σε συνεργάτες και φίλους του Porto Palace Hotel Thessaloniki ήταν η Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016 με την αίθουσα –σήμα κατατεθέν του ξενοδοχείου– Grand Pietra Hall να αποτελεί σημείο συνάντησης για πλήθος επαγγελματιών του επιχειρηματικού κλάδου και εκπροσώπων της τοπικής αρχής. Οι αποδέκτες της πρόσκλησης είχαν την ευκαιρία μίας ιδιαίτερης βραδιάς για business networking σε ρυθμούς party και συνοδείας μοναδικών δημιουργιών τόσο σε εδέσματα, όσο και σε ποτά, εντός μίας αίθουσας που καθημερινά φιλοξενεί σημαντικό αριθμό συνεδρίων και εκδηλώσεων έως και 2.500 ατόμων. Ευχαριστώντας όλους τους συνεργάτες και φίλους για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη τους προς το ξενοδοχείο από την πρώτη μέρα λειτουργίας του (2005) έως και σήμερα, σύσσωμη η διοίκηση και το προσωπικό του ξενοδοχείου έδωσαν δυναμικό “παρών”, αξιοποιώντας την ευκαιρία κατ’ιδίαν γνωριμίας και συνάντησης σε πιο χαλαρούς ρυθμούς και εκτός αυστηρών επαγγελματικών πλαισίων, που επιβάλλει η καθημερινότητα όλων των στελεχών. Η βραδιά “έκλεισε” με κλήρωση και διάθεση δώρων, μεταξύ των οποίων αρκετά ταξίδια και εκδρομές σε διάφορους προορισμούς εντός και εκτός Ελλάδος.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024