Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsCreta Maris Beach Resort: Διάλεξη του Δρ. Ευθύμιου Λέκκα και άσκηση εκκένωσης

Creta Maris Beach Resort: Διάλεξη του Δρ. Ευθύμιου Λέκκα και άσκηση εκκένωσης

Την Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017, στις 10:50, το ξενοδοχείο Creta Maris Beach Resort, σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές, πρόκειται να πραγματοποιήσει την ετήσια άσκηση εκκένωσης λόγω σεισμού. Το σενάριο […]

Την Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017, στις 10:50, το ξενοδοχείο Creta Maris Beach Resort, σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές, πρόκειται να πραγματοποιήσει την ετήσια άσκηση εκκένωσης λόγω σεισμού. Το σενάριο της άσκησης προβλέπει την εκκένωση των χώρων του ξενοδοχείου από τους διαμένοντες και το προσωπικό, λόγω εκδήλωσης σεισμικής δόνησης, με επακόλουθο την έκρηξη από διαρροή υγραερίου και εκδήλωση φωτιάς σε διάφορα σημεία του ξενοδοχείου, καθώς και κατάρρευση τοιχοποιίας με ύπαρξη τραυματιών. Η προαναφερθείσα άσκηση θα πραγματοποιηθεί υπό την επίβλεψη του καθηγητή Δυναμικής Τεκτονικής Εφαρμοσμένης Γεωλογίας και Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών του Τμήματος Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, δρ. Ευθύμιου Λέκκα. Στα πλαίσια της άσκησης, θα προηγηθεί διάλεξη από τον Δρ. Λέκκα την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου, στις 11:00, στο Συνεδριακό Κέντρο του Creta Maris (αίθουσα Ζεύς). Στόχος της άσκησης είναι η διασφάλιση της άρτιας οργάνωσης της ομάδας πυρασφάλειας του ξενοδοχείου και συνεπώς η διασφάλιση της ασφάλειας των πελατών και του προσωπικού σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

06/02/2023
03/02/2023
02/02/2023
01/02/2023
31/01/2023