Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΔήλωση του Αντώνη Μανιαδάκη, διευθύνοντος συμβούλου των Μινωικών Γραμμών

Δήλωση του Αντώνη Μανιαδάκη, διευθύνοντος συμβούλου των Μινωικών Γραμμών

Ο κ. Αντώνης Μανιαδάκης, διευθύνων σύμβουλος των Μινωικών Γραμμών, έδωσε στη δημοσιότητα την ακόλοθη δήλωση: “Με αφορμή τη δημόσια προσφορά των Μινωικών Γραμμών προς τους μετόχους της εταιρείας Hellenic Seaways […]

Ο κ. Αντώνης Μανιαδάκης, διευθύνων σύμβουλος των Μινωικών Γραμμών, έδωσε στη δημοσιότητα την ακόλοθη δήλωση: “Με αφορμή τη δημόσια προσφορά των Μινωικών Γραμμών προς τους μετόχους της εταιρείας Hellenic Seaways θα θέλαμε να τους ενημερώσουμε ότι οι Μινωικές Γραμμές θα συνεχίσουν να αγοράζουν στην τιμή των 4 ευρώ/μετοχή από σήμερα και μέχρι την ανάληψη της ευθύνης διοίκησής της. Σημειώνεται ότι το εν λόγω τίμημα είναι το τετραπλάσιο της λογιστικής αξίας της μετοχής. Σήμερα το ποσοστό συμμετοχής των Μινωικών Γραμμών στο μετοχικό κεφάλαιο της Hellenic Seaways ανέρχεται σε 47,40% και ως πρώτος μέτοχος της εν λόγω εταιρείας προτρέπουμε το σύνολο των μετόχων της να στηρίξουν αυτή μας την προσπάθεια στην προσεχή Τακτική Γενική Συνέλευση της Hellenic Seawaysπου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016. Η στρατηγική αυτή κίνηση των Μινωικών Γραμμών θα οδηγήσει σε: α) υγιή σχήματα και επιτυχή αναδιοργάνωση της ελληνικής ακτοπλοΐας με τη δημιουργία οικονομιών κλίμακας και τη διασφάλιση χρηματοοικονομικής σταθερότητας, β) αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους επιβάτες / συνεργάτες σε ανταγωνιστικές τιμές και γ) τήρηση των άγονων γραμμών και όλου του εμπορικού δικτύου της εταιρείας, με σεβασμό στις υφιστάμενες συμφωνίες με το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Μέσω αυτής της σημαντικής επιχειρηματικής πρωτοβουλίας των ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ διασφαλίζεται τόσο η ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία της Hellenic Seaways όσο και η μακροπρόθεσμη σταθερή οικονομική της πορεία και ανάπτυξη”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024