Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsDNA Travel συμμετέχει σε 4 τουριστικές εκθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό

DNA Travel συμμετέχει σε 4 τουριστικές εκθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό

Το DNA Travel “κλείνει” το 2019 με 4 συμμετοχές σε ισάριθμες τουριστικές εκθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Πιο συγκεκριμένα, το γραφείο εναλλακτικού τουρισμού θα συμμετάσχει φέτος ως εκθέτης στην World […]

Το DNA Travel “κλείνει” το 2019 με 4 συμμετοχές σε ισάριθμες τουριστικές εκθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Πιο συγκεκριμένα, το γραφείο εναλλακτικού τουρισμού θα συμμετάσχει φέτος ως εκθέτης στην World Travel Market στο Λονδίνο, 4-6 Νοεμβρίου, στη Philoxenia Helexpo στη Θεσσαλονίκη, 8-10 Νοεμβρίου, στη Greek Panorama Alternative Tourism στο Ζάππειο Μέγαρο, 14-16 Νοεμβρίου, τη μοναδική διοργάνωση που παρουσιάζει τον εναλλακτικό τουρισμό και τη γαστρονομία της Ελλάδας στο κέντρο της Αθήνας και, τέλος, στην ανανεωμένη Αthens Ιnternational Τourism Εxpo, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, 6-8 Δεκεμβρίου. “Η εξωστρέφια των ελληνικών επιχειρήσεων και ειδικότερα των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό, ατμομηχανή της ελληνικής οικονομίας και της βελτίωσης των μεγεθών της, είναι επιβεβλημένη. Οι απαιτήσεις των συνεχώς μεταβαλλόμενων αναγκών των ταξιδιωτών μας ωθούν στην αναζήτηση και δημιουργία νέων πρωτοπόρων και εναλλακτικών τουριστικών προγραμμάτων, τα οποία και πρέπει να τα παρουσιάζουμε στο παγκόσμιο κοινό. Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται, δυστυχώς μετά από ατυχή γεγονότα – Thomas Cook, μας ωθούν στο να γινόμαστε εξωστρεφείς, δημιουργικοί, συνεργατικοί, αλλά και διεθνώς ανταγωνιστικοί, ώστε να έχουμε το μέλλον του δικού μας τομέα στα δικά μας χέρια. Εξωστρέφεια, συνεργασία, καινοτομία, βιωσιμότητα”, αναφέρει μεταξύ άλλων ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου κ. Ιάκωβος Σαχάς.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024