Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΕκδήλωση αγάπης του Neptune Hotels για τους ξεχωριστούς επισκέπτες και φίλους του

Εκδήλωση αγάπης του Neptune Hotels για τους ξεχωριστούς επισκέπτες και φίλους του

Το Neptune Hotels Resort, Convention Centre &a Spa διοργάνωσε μια ξεχωριστή εκδήλωση στις εγκαταστάσεις του για τα άτομα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα του Σβουρένειου Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης. Δώδεκα παιδιά και […]

Το Neptune Hotels Resort, Convention Centre &a Spa διοργάνωσε μια ξεχωριστή εκδήλωση στις εγκαταστάσεις του για τα άτομα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα του Σβουρένειου Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης. Δώδεκα παιδιά και άτομα με αναπηρία του Σβουρένειου ΚΔΑΠμεΑ, επισκέφθηκαν το ξενοδοχείο Neptune Hotels μαζί με τους 5 συνοδούς προσωπικής φροντίδας. Το πρόγραμμα περιλάμβανε ξενάγηση στον κήπο των αγαλμάτων, παιχνίδι στις διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του Neppi Land, φωτογράφιση με τη χελώνα μασκότ Neppi και στη συνέχεια ακολούθησε γεύμα. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν όλοι οι συμμετέχοντες να απολαύσουν μια ξεχωριστή μέρα γεμάτη με όμορφα συναισθήματα, επικοινωνία και ατελείωτο παιχνίδι. Ο γενικός διευθυντής του Neptune Hotels κ. Ζαρίκος, δήλωσε: “Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, έχει μεγάλη σημασία να διοργανώνονται δράσεις που προάγουν την αλληλεγγύη και την κοινωνική προσφορά για τους συνανθρώπους μας. Ειδικά σήμερα, που εξαιτίας της πανδημίας δυσχεραίνεται περεταίρω η ζωή των ατόμων με ειδικές ανάγκες και περιορίζεται εκ των πραγμάτων η συμμετοχή τους σε διάφορες δραστηριότητες. Το Neptune Hotels με την ευαισθησία που το διακρίνει, θέλει να συνεισφέρει σε αυτό το σκοπό. Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να τους προσφέρουμε λίγη χαρά, αγάπη και παρέα”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024