Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΈκθεση Κρητικών Οινοπαραγωγών στο Aquila Rithymna Beach

Έκθεση Κρητικών Οινοπαραγωγών στο Aquila Rithymna Beach

Στο πλαίσιο δράσεων της φετινής διάκρισης του Ρεθύμνου ως Ευρωπαϊκή Πόλη Κρασιού 2018 από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Οινικών Πόλεων RECEVIN, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Ιουλίου η Έκθεση Κρητικών Οινοπαραγωγών στο […]

Στο πλαίσιο δράσεων της φετινής διάκρισης του Ρεθύμνου ως Ευρωπαϊκή Πόλη Κρασιού 2018 από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Οινικών Πόλεων RECEVIN, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Ιουλίου η Έκθεση Κρητικών Οινοπαραγωγών στο ξενοδοχείο Aquila Rithymna Beach, με την παρουσία πολυάριθμων ξένων, αλλά και Ελλήνων επισκεπτών. 21 οινοπαραγωγοί-μέλη του Wines of Crete, παρουσίασαν περίπου 120 ετικέτες από γηγενείς ποικιλίες του νησιού, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν τον κρητικό αμπελώνα. Η οινογνωσία συνδυάστηκε με κρητικά τυριά που προσέφερε η Εταιρεία Μανουκαράκης AE, καθώς και με αλλαντικά από την Creta Farms. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν πολλοί επαγγελματίες του οίνου, όπως οινοχόοι, οινολόγοι κ.λπ., επιχειρηματίες εστίασης και αναψυχής, καθώς και διευθυντές των ξενοδοχείων του Ομίλου Aquila Hotels & Resorts. Η συγκεκριμένη εκδήλωση είχε την υποστήριξη των οινοπαραγωγών-μελών του Wines of Crete, ενώ αποτέλεσε συνδιοργάνωση του Δήμου Ρεθύμνης και του Ομίλου Aquila Hotels & Resorts, καθώς το Aquila Rithymna Beach ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Συλλόγου Ξενοδόχων Ρεθύμνης, ξεκινώντας έτσι μια σειρά δράσεων για το κρητικό κρασί μέσα στα ξενοδοχεία. Οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν αναλυτικά για τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Δήμου Ρεθύμνης από την Ομάδα Rethymno Recevin, σε ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο με προωθητικό υλικό στον χώρο της οινογνωσίας. Μετά το τέλος της Έκθεσης, ακολούθησε κρητικό γλέντι στην ταβέρνα Μουρνιές.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024