Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΈκθεση ζωγραφικής του Κορνήλιου στο Sofitel Athens Airport

Έκθεση ζωγραφικής του Κορνήλιου στο Sofitel Athens Airport

Το Sofitel Athens Airport παρουσιάζει την έκθεση του Κορνήλιου “The City of Ideas”, δίνοντας στο κοινό την ευκαιρία να απολαύσει έργα ζωγραφικής από την τελευταία περίοδο του σύγχρονου Έλληνα δημιουργού. […]

Το Sofitel Athens Airport παρουσιάζει την έκθεση του Κορνήλιου “The City of Ideas”, δίνοντας στο κοινό την ευκαιρία να απολαύσει έργα ζωγραφικής από την τελευταία περίοδο του σύγχρονου Έλληνα δημιουργού. Γεννημένος στην Αθήνα το 1950, ο Κορνήλιος σπούδασε Αρχιτεκτονική, Καλές Τέχνες και Τέχνη του Ψηφιδωτού στην Ιταλία, για να ολοκληρώσει με σπουδές στην Αθήνα, σε ελεύθερα εργαστήρια ζωγραφικής, αγιογραφίας και ψηφιδωτού, κοντά στους καθηγητές της Α.Σ.Κ.Τ. Κωνσταντίνο Ξυνόπουλο και Γιάννη Κολέφα. Έχει πάρει μέρος σε πολλές ομαδικές και θεματικές εκθέσεις εντός και εκτός Ελλάδας. Έργα του (ζωγραφικά — ψηφιδωτά — αγιογραφίες — κατασκευές), πολλά εκ των οποίων είναι δημοσιευμένα στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, βρίσκονται σε ιδιωτικές συλλογές στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η έκθεση “The City of Ideas” του Κορνήλιου θα είναι ανοιχτή στο κοινό 24/24ωρο όλες τις μέρες της εβδομάδος μέχρι τα μέσα Μαΐου 2017. Την επιμέλεια της έκθεσης έχει αναλάβει η “The Pulse Gallery”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024