Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΕνημερωτική εκδήλωση Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Δωδεκανήσου

Ενημερωτική εκδήλωση Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Δωδεκανήσου

Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Δωδεκανήσου, συνεχίζοντας τις δράσεις και την ενημέρωση των μελών του, εν όψει της νέας τουριστικής περιόδου, που είναι προ των πυλών, διοργανώνει διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση για […]

Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Δωδεκανήσου, συνεχίζοντας τις δράσεις και την ενημέρωση των μελών του, εν όψει της νέας τουριστικής περιόδου, που είναι προ των πυλών, διοργανώνει διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση για το περιβάλλον, μέσω Zoom, σήμερα Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022 στις 7 το απόγευμα με θέματα:

  • Εφαρμογή των Αρχών Περιβαλλοντικής, Κοινωνικής & Εταιρικής Διοίκησης στις σύγχρονες απαιτήσεις της Βιώσιμης Φιλοξενίας
  • (Περιβάλλον – Κοινωνία – Βιώσιμη Διακυβέρνηση – Προμήθειες).
  • Η σημασία της Πιστοποίησης στην αέναη προσπάθεια για Βιωσιμότητα – Intertek Cristal EcoCheck

Εισηγητής θα είναι ο κ. Θόδωρος Αργυρίου, επιθεωρητής Υγιεινής & Ασφάλειας της Cristal International Standards. Η εκδήλωση απευθύνεται στα μέλη του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Δωδεκανήσου και τα στελέχη τους που επιθυμούν να ενημερωθούν.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024