Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΕπαναλειτουργούν από σήμερα 9 Ιουνίου τα κυπριακά αεροδρόμια

Επαναλειτουργούν από σήμερα 9 Ιουνίου τα κυπριακά αεροδρόμια

Επαναλειτουργούν σήμερα τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου, στο πλαίσιο της τρίτης φάσης χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων που λήφθηκαν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.Τα αεροδρόμια είχαν κλείσει με διάταγμα του Υπουργού […]

Επαναλειτουργούν σήμερα τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου, στο πλαίσιο της τρίτης φάσης χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων που λήφθηκαν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.Τα αεροδρόμια είχαν κλείσει με διάταγμα του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων για απαγόρευση διενέργειας πτήσεων από και προς την Κύπρο, που τέθηκε σε ισχύ στις τρεις τα ξημερώματα της 21ης Μαρτίου 2020. Σύμφωνα με πληροφορίες του Κυπριακού Πρακτορείο Ειδήσεων, θα πραγματοποιηθούν πέντε αναχωρήσεις και πέντε αφίξεις από και προς το αεροδρόμιο Λάρνακας, με την πρώτη πτήση της αεροπορικής εταιρείας Aegean, που αναχώρησε στις 8 το πρωί με προορισμό την Αθήνα. Η πρώτη πτήση που προσγειώθηκε στη Λάρνακα πραγματοποίηθηκε επίσης από την Aegean, προερχόμενη από την Αθήνα και έφτασε περίπου στις 12:15 το μεσημέρι. Ο υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Γιάννης Καρούσος μετέβη στις 11 το πρωί στο αεροδρόμιο για να υποδεχθεί τους πρώτους επιβάτες που φτάνουν στην Κύπρο μετά την απαγόρευση πτήσεων από και προς το νησί. Σημειώνεται ότι είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθούν πτήσεις από και προς το Τέλ Αβίβ, τη Σόφια και την Αθήνα.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024