Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΕπίκαιρη Ερώτηση για την αναβάθμιση των ΑΣΤΕ Ρόδου και Κρήτης

Επίκαιρη Ερώτηση για την αναβάθμιση των ΑΣΤΕ Ρόδου και Κρήτης

Σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου, συζητείται στην Ολομέλεια της Βουλής νέα Επίκαιρη Ερώτηση του βουλευτή Δωδεκανήσου, κ. Μάνου Κόνσολα προς την υπουργό Τουρισμού, για την αναβάθμιση των ΑΣΤΕ Ρόδου και Κρήτης. […]

Σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου, συζητείται στην Ολομέλεια της Βουλής νέα Επίκαιρη Ερώτηση του βουλευτή Δωδεκανήσου, κ. Μάνου Κόνσολα προς την υπουργό Τουρισμού, για την αναβάθμιση των ΑΣΤΕ Ρόδου και Κρήτης. Η Ερώτηση του κ. Κόνσολα κατατέθηκε με αφορμή το ότι η κα. Υπουργός υποσχέθηκε να κατατεθεί νομοσχέδιο για την προοπτική αναβάθμισης της τουριστικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, το οποίο δεν ήρθε ποτέ στη Βουλή. Όπως τονίζει ο τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας, “η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα, όχι μόνο δεν έχει λάβει καμιά νομοθετική πρωτοβουλία για τη μετεξέλιξη των ΑΣΤΕ, ώστε οι απόφοιτοί της να έχουν διαβαθμισμένο πτυχίο για να μπορούν να εξελιχθούν ακαδημαϊκά και επαγγελματικά, αλλά ούτε τα προγράμματα σπουδών έχει καταφέρει να επικαιροποιήσει, ούτε να ενισχύσει τις σχολές με προσωπικό”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024