Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΕπίσημη έναρξη λειτουργίας του Creta Maris Beach Resort

Επίσημη έναρξη λειτουργίας του Creta Maris Beach Resort

Την Παρασκευή 19 Απρίλιου, το Creta Maris Beach Resort ανήγγειλε την επίσημη έναρξη λειτουργίας του για την τουριστική περίοδο 2019, με την τέλεση Αγιασμού από τον πάτερ της ενορίας Χερσονήσου, […]

Την Παρασκευή 19 Απρίλιου, το Creta Maris Beach Resort ανήγγειλε την επίσημη έναρξη λειτουργίας του για την τουριστική περίοδο 2019, με την τέλεση Αγιασμού από τον πάτερ της ενορίας Χερσονήσου, παρουσία των Αρχών της Χερσονήσου. Σε μία κομβική χρονιά για τον ελληνικό τουρισμό, το Creta Maris Beach Resort άνοιξε τις πόρτες του και καλωσόρισε επίσημα τους επισκέπτες του, τελώντας τον καθιερωμένο ετήσιο Αγιασμό των χώρων του ξενοδοχείου, στον οποίο παρέστησαν ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Μεταξά κ. Ανδρέας Μεταξάς, καθώς και η ομάδα διοίκησης του ξενοδοχείου. Την επίσημη έναρξη λειτουργίας του Creta Maris Beach Resort  τίμησαν με την παρουσία τους η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Χερσονήσου κα. Τσιχλή Αικατερίνη, ο εκπρόσωπος της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού Κρήτης (ΕΟΤ) κ. Γιώργος Αλεξάκης, ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου κ. Γιώργος Μακρογιαννάκης και ο προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Χερσονήσου κ. Μανώλης Κουκάκης. Ο διευθυντής του Creta Maris Beach Resort κ. Νίκος Βλασιάδης ευχαρίστησε θερμά τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε από καρδιάς σε όλη την ομάδα του ξενοδοχείου “καλή δύναμη για μια ακόμα εξαιρετική χρονιά προσφοράς αυθεντικής Κρητικής φιλοξενίας στους επισκέπτες μας”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

27/01/2023
26/01/2023
25/01/2023
24/01/2023
23/01/2023
20/01/2023