Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΕπίσκεψη της διοίκησης του Χρηματιστηρίου στον ΟΛΠ

Επίσκεψη της διοίκησης του Χρηματιστηρίου στον ΟΛΠ

Η διοίκηση του Χρηματιστηρίου Αθηνών (ΕΧΑΕ) με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Ιάκωβο Γεωργάνα, τον αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο κ. Σωκράτη Λαζαρίδη, τον επιτελικό διευθυντή Λειτουργιών κ. Δημήτρη Καραϊσκάκη και τον […]

Η διοίκηση του Χρηματιστηρίου Αθηνών (ΕΧΑΕ) με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Ιάκωβο Γεωργάνα, τον αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο κ. Σωκράτη Λαζαρίδη, τον επιτελικό διευθυντή Λειτουργιών κ. Δημήτρη Καραϊσκάκη και τον αναπληρωτή του κ. Νίκο Πορφύρη, επισκέφτηκε τα κεντρικά γραφεία της ΟΛΠ ΑΕ και είχε συνάντηση γνωριμίας με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Capt. Fu Chengqiu, τους συμβούλους διοίκησης και μέλη του Δ.Σ κ. Αθανάσιο Λιάγκο, κ. Ιωάννη Κούβαρη, παρουσία και άλλων στελεχών από τις δύο εταιρείες. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, πραγματοποιήθηκε  εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων, παρουσιάστηκαν οι ευκαιρίες και δυνατότητες που προκύπτουν από τη συμμετοχή της ΟΛΠ ΑΕ στo Χρηματιστήριο Αθηνών καθώς και η σημασία της περαιτέρω ανάπτυξης της εταιρείας ως παράδειγμα προσέλκυσης επενδυτικών κεφαλαίων στην Ελλάδα. Ακολούθησε ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του λιμένα Πειραιά κατά την οποία παρουσιάστηκαν οι μεγάλες αναπτυξιακές προοπτικές, καθώς και η εξέλιξη του επενδυτικού πλάνου της εταιρείας.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

05/12/2022
02/12/2022
01/12/2022
30/11/2022
29/11/2022
28/11/2022