Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΕθελοντικό μαγείρεμα για τους πυρόπληκτους στην περιχή Μάτι και Νέο Βουτζά

Εθελοντικό μαγείρεμα για τους πυρόπληκτους στην περιχή Μάτι και Νέο Βουτζά

H Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής “ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ”, ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόσκληση του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, να συνδράμουν στο εθελοντικό μαγείρεμα για τους πυρόπληκτους των περιοχών Μάτι και Νέο Βουτζά. Στις εγκαταστάσεις του […]

H Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής “ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ”, ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόσκληση του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, να συνδράμουν στο εθελοντικό μαγείρεμα για τους πυρόπληκτους των περιοχών Μάτι και Νέο Βουτζά. Στις εγκαταστάσεις του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, στον Πύργο Βασιλίσσης ΠΥ.ΒΑ. η Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής “ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ”, εκπροσωπούμενη από τον πρόεδρο της κ. Κωνσταντίνο Μουζάκη, τον γενικό της γραμματέα κ. Νικόλαο Δαούτη, τον πρόεδρο των junior μελών κ. Νικόλα Μουζάκη και άλλους εκλεκτούς συναδέλφους και φίλους της, που στις 11 το πρωί συνμαγειρεύει με εξαιρετικές πρώτες ύλες, τηρώντας απαρεγκλίτως κάθε υγειονομικό κανονισμό, με υλικά από χορηγίες για τους πυρόπληκτους και του  Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, 300 μερίδες φαγητού, για να σταλούν στις 13.30 στους πυρόπληκτους στο Μάτι και στο Νέο Βουτζά.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024