Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsFashion Room Service στο Grecotel Pallas Athena την Τρίτη 1η Νοεμβρίου 2016

Fashion Room Service στο Grecotel Pallas Athena την Τρίτη 1η Νοεμβρίου 2016

Το Fashion Room Service στην XXL εκδοχή του επιστρέφει στο Grecotel Pallas Athena την Τρίτη 1η Νοεμβρίου 2016, με μοναδικά brands, νέους designers και τις τελευταίες τάσεις στο χώρο της […]

Το Fashion Room Service στην XXL εκδοχή του επιστρέφει στο Grecotel Pallas Athena την Τρίτη 1η Νοεμβρίου 2016, με μοναδικά brands, νέους designers και τις τελευταίες τάσεις στο χώρο της μόδας και του στυλ, του καλλιτεχνικού κοσμήματος και του art & design. To πολυτελές art boutique ξενοδοχείο του Ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη – Grecotel φιλοξενεί designers και brands από τον χώρο του art & design: ART LOVE, BIRDS & LOFTS, BOLD & LOCKED, CHICUEL, DOT., KENTIA, KROKOS ART, NASSOS NTOTSIKAS, NOILENCE, ORPHANS 1618, SEBASTIAN, SPIROS ELEFTHERIOU, URBAN OWL, VATHOS APARREL, WAREHOUSE, ΣΗΜΕΙΟ Χ, ΤΗΕ LINE PROJECT, καθώς και τους έξι νικητές του διαγωνισμού νέων σχεδιαστών των “Absolut Rooms”. Στην πιο δημιουργική συνάντηση του καλλιτεχνικού κοινού της πόλης οι σχεδιαστές υποδέχονται τους επισκέπτες από τις 16:00 έως τις 22:30 για να γνωρίσουν τη δουλειά τους από κοντά και να δοκιμάσουν τις δημιουργίες τους. Δημοσιογράφοι, στυλίστες, φωτογράφοι, καλλιτέχνες, beauty editors, social media influencers, εμπορικοί αντιπρόσωποι από όλη την Ελλάδα, αναγνώστες και fans του OΖΟΝ Raw και όλο το fashion και art crowd της πόλης θα είναι εδώ. Στο πάρτυ με την Absolut Vodka, πρωταγωνιστεί η limited edition φιάλη Absolut Facet, που βρίσκεται και σε όλα τα δωμάτια του Fashion Room Service. Από τις 20:30 όλοι θα μπορούν να απολαύσουν cocktails και το Fashion Room Service μενού του Pallas Athena ειδικά για τη βραδιά, ενώ ο Disco Juice από το DJ booth του ξενοδοχείου δημιουργεί τη δική του fashion party ατμόσφαιρα.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

03/02/2023
02/02/2023
01/02/2023
31/01/2023
30/01/2023