Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΦεστιβάλ Δελφών “Το Λάλον Ύδωρ’

Φεστιβάλ Δελφών “Το Λάλον Ύδωρ’

Ολοκληρώνεται ο Β’ Κύκλος του 4ου Φεστιβάλ Δελφών “Το Λάλον Ύδωρ”, με πολύ μεγάλη επιτυχία, καθώς αποτελεί πλέον σημαντικό πολιτιστικό θεσμό σε ολόκληρη τη χώρα. Ένα φεστιβάλ, που δικτυώνεται σε πολλές πόλεις της […]

Ολοκληρώνεται ο Β’ Κύκλος του 4ου Φεστιβάλ Δελφών “Το Λάλον Ύδωρ”, με πολύ μεγάλη επιτυχία, καθώς αποτελεί πλέον σημαντικό πολιτιστικό θεσμό σε ολόκληρη τη χώρα. Ένα φεστιβάλ, που δικτυώνεται σε πολλές πόλεις της Φωκίδας, ώστε να είναι προσβάσιμο σε όλους τους κατοίκους. Το Φεστιβάλ Δελφών “Το Λάλον Ύδωρ” ολοκληρώνει τον δεύτερο κύκλο του με δύο συναυλίες πολύ αγαπημένων ερμηνευτών: τη Γλυκερία την Παρασκευή 12 Αυγούστου στο Λιδωρίκι και το Σταύρο Σιόλα το Σάββατο 13 Αυγούστου στους Πενταγιούς. Η χαρισματική ερμηνεύτρια Γλυκερία παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με γνωστά τραγούδια λαïκά – έντεχνα – παραδοσιακά, και όλες τις επιτυχίες της. Ο Σταύρος Σιόλας συνθέτει μια παράσταση που αντλεί την έμπνευσή της από την παράδοση και το λυρισμό. Παρουσιάζει επί σκηνής γνωστά του τραγούδια αλλά και τραγούδια από την πρόσφατη δισκογραφική του δουλειά. Μια παράσταση-οδοιπορικό σε ένα ευρύ φάσμα του ελληνικού τραγουδιού με όλη τη μαγεία και την περιπέτεια ενός αναπάντεχου ταξιδιού. Η είσοδος και στις δύο συναυλίες είναι δωρεάν για το κοινό.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024