Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsGalaxy Bar & Restaurant: Τραπεζάκια έξω

Galaxy Bar & Restaurant: Τραπεζάκια έξω

Όταν ανοίγει ο καιρός, το Galaxy Bar & Restaurant στήνει το εξωτερικό μπαρ και απλώνει τα τραπέζια του στην ευρύχωρη βεράντα σηματοδοτώντας την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου. Ο ταλαντούχος νέος […]

Όταν ανοίγει ο καιρός, το Galaxy Bar & Restaurant στήνει το εξωτερικό μπαρ και απλώνει τα τραπέζια του στην ευρύχωρη βεράντα σηματοδοτώντας την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου. Ο ταλαντούχος νέος executive chef Δημήτρης Μελεμενής εμπλουτίζει το μενού με νέα, πρωτότυπα πιάτα που συνδυάζουν τη μεσογειακή κουζίνα με διεθνείς πινελιές. Λάτρης των παραδοσιακών, ελληνικών προϊόντων, ο Δημήτρης Μελεμενής προτιμά το καλαθάκι Λήμνου για τη σαλάτα σπανάκι με σύκα και καρύδια, αναδεικνύει το ψητό στήθος κοτόπουλου με μους Μεσσηνιακής σφέλας και “απογειώνει” το ριζότο άγριων μανιταριών προσθέτοντας Αρσενικό Νάξου. Οι γευστικές προτάσεις πάνω σε ζεστές πέτρες από λάβα παραμένουν στο μενού, για να στήσει κανείς ένα μικρό BBQ στο τραπέζι του και να ψήσει μόνος του ή με τη βοήθεια των σερβιτόρων ταλαγάνι με λαχανικά, λαβράκι, χτένια και γαρίδες, ή το περίφημο surf n’ turf, που συνδυάζει φιλέτο μοσχαριού με αστακοουρά μαριναρισμένα σε πικάντικη σος τσιμιτσούρι. Η καλή σχάρα είναι σταθερή αξία στο Galaxy και τα ζουμερά φιλέτα έρχονται στο τραπέζι ψημένα από την έμπειρη ομάδα της κουζίνας και συνοδεύονται από γαρνιτούρα επιλογής. Το sushi είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στο Galaxy με τα Crispy Salmon Rolls (σολομός σε τραγανή κρούστα, μαγιονέζα και αβοκάντο) και τα Caesar Rolls (σπιτική σος του Καίσαρα, καβούρι και αβοκάντο) να αποτελούν τις νέες αφίξεις στην εκτενέστατη λίστα του sushi menu. Το δείπνο ολοκληρώνεται με επιδόρπιο παγωμένης κρέμας μοχίτο με ζελέ μέντας, αμαρέτο σεμιφρέντο με κροκάν αμυγδάλου ή βελούδινη σούπα βατόμουρου με παγωτό λεβάντα και μαρέγκα.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024