Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΓευματίστε για καλό σκοπό στο Hilton

Γευματίστε για καλό σκοπό στο Hilton

Η ενίσχυση των ευπαθών και αδύναμων κοινωνικών ομάδων βρίσκεται στο επίκεντρο των δράσεων του Hilton Αθηνών. Το ξενοδοχείο, σε συνέχεια της συνεργασίας του με τη Μη Κερδοσκοπική Εταιρία “Μπορούμε” και […]

Η ενίσχυση των ευπαθών και αδύναμων κοινωνικών ομάδων βρίσκεται στο επίκεντρο των δράσεων του Hilton Αθηνών. Το ξενοδοχείο, σε συνέχεια της συνεργασίας του με τη Μη Κερδοσκοπική Εταιρία “Μπορούμε” και την εταιρία “Νόστος”, συνεχίζει να συμβάλλει ενεργά, προσφέροντας ένα καλάθι φρέσκο ψωμί για κάθε καλάθι ψωμί που σερβίρεται σε οποιοδήποτε από τα εστιατόρια του ξενοδοχείου στο ίδρυμα “Emfasis”. Με υψηλό το αίσθημα της ευθύνης και της προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο, το Hilton Αθηνών δεσμεύεται να κινητοποιήσει τους πελάτες του, ώστε να ενισχύσει το αξιέπαινο έργο του ιδρύματος “Emfasis”. Το “Emfasis” είναι μια Αστική Μη Kερδοσκοπική Εταιρία η οποία ιδρύθηκε για να αντιμετωπίσει τις συνολικές ανάγκες των κοινωνικά αποκλεισμένων ομάδων που έχουν ανάγκη κοινωνική, ψυχολογική και οικογενειακή υποστήριξη χρησιμοποιώντας τις αρχές του Street Work, ως βασικό τρόπο προσέγγισης και ταυτοποίησης αυτών των ομάδων. Σε συνεργασία με τον τοπικό παραδοσιακό φούρνο “Πνύκα” προσφέρεραι καθημερινά στο ίδρυμα “Emfasis” καλαθάκια με φρεσκοψημένο ψωμί, ένα πολύτιμο αγαθό που δεν πρέπει να στερείται κανείς.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

07/12/2022
06/12/2022
05/12/2022
02/12/2022
01/12/2022
30/11/2022